Ratings based on 248 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.2 out of 5
96% of guests recommend
3.3 Room cleanliness
3.6 Service & staff
2.8 Room comfort
2.8 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler

God beliggenhed, men dårligt værelse

Posted May 26, 2015
Bestilt værelse med dobbeltseng. Der var en 3/4 seng som var virkelig dårlig. Fjedre mærkes tydeligt. Ingen topmadras. Meget larm fra anden gæst osv.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted May 25, 2015
Det var ok, lidt slidt. Men sengen var fine nok at sove i, ligge bare meget tæt til hinanden i sengen.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Vipperød

Ok hotel til prisen. Dog noget slidt.

Posted May 4, 2015
Cons: Renoverer.
Restaurantens gulvtæppe var beskidt og slidt, det samme var servicen og møblementet. Ellers ok hyggeligt og fin service. Dog fik vi som børnefamilie en flok unge mennesker til naboer den sidste aften og de larmede til kl. 2 om natten hvor jeg måtte i receptionen og klage.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Apr 26, 2015
Værelset var ganske vidst et ryger-værelse, men muligheden for at lufte ud via vindue var ikke tilgængelig. Så stanken var utrolig kraftig.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler from Frederikshavn

Billigt Hotel nær centrum.

Posted Apr 15, 2015
Var godt tilfreds med opholdet, en nat. Hotellet ligger meget centralt til besøg i Århus.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Lone from Frederiksberg

Kvalitet til prisen

Posted Apr 7, 2015 on Hotels
Absolut godkendt i forhold til prisen. Ikke luksus, men helt ok. Nydelig morgenmad incl. i prisen.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Vagn from Holbæk

Alt i alt OK

Posted Apr 4, 2015 on Hotels
En enkelt overnatning i forbindelse med arbejde. Det er ok, men værelset bar præg af af være godt brugt. Skrammede og slidte møbler og en cisterne der løb uafbrudt (heldigvis kunne døren lukkes). Der var en anelse køligt og radiatoren øjensynlig ude af drift. Godt vinden ikke var lige på, for yderdøren var voldsomt utæt. Personalet sødt, smilende og imødekommende. Morgenmad spartansk men ok og serveret i pæne omgivelser. Prisen måske i overkanten til standarden, men ok beliggenheden taget i betragtning.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Mar 24, 2015 on Hotels
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Rent og pænt, men gammelt

Posted Mar 23, 2015 on Hotels
Der var rent og pænt, men værelset virkede slidt og umoderne.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Jørgen from Ålborg

La Tour Århus

Posted Mar 21, 2015 on Hotels
Værelserne er rene men noget slidte Man spiser godt i restauranten Morgen mad er inkluderet i prisen Hotellet ligger i udkanten af Århus Helt ok til prisen