Ratings based on 231 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.2 out of 5
96% of guests recommend
3.3 Room cleanliness
3.6 Service & staff
2.8 Room comfort
2.8 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Vipperød

Ok hotel til prisen. Dog noget slidt.

Posted May 4, 2015
Cons: Renoverer.
Restaurantens gulvtæppe var beskidt og slidt, det samme var servicen og møblementet. Ellers ok hyggeligt og fin service. Dog fik vi som børnefamilie en flok unge mennesker til naboer den sidste aften og de larmede til kl. 2 om natten hvor jeg måtte i receptionen og klage.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Apr 26, 2015
Værelset var ganske vidst et ryger-værelse, men muligheden for at lufte ud via vindue var ikke tilgængelig. Så stanken var utrolig kraftig.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified travelerfrom Frederikshavn

Billigt Hotel nær centrum.

Posted Apr 15, 2015
Var godt tilfreds med opholdet, en nat. Hotellet ligger meget centralt til besøg i Århus.
2 out of 5
by A verified travelerfrom Hovedstadsområdet

Motel, ikke Hotel ...

Posted Mar 17, 2015
Pros: Et serviceminded og venligt personale, der dog ikke kunne afhjælpe fejlen ved wifi. God morgenbuffet. For bilister er der rigtigt gode P-forhold.
Cons: Ordentlig rengøring. Væk med det frygtelige billede. Væk med kontakter, der ikke er sluttet til. Fjern telefonen i badeværelset. internet skal virke.
Location: Tæt på universitetshospitalet i Risskov.
En gennemtrængende lugt på badeværelset, der ved åben dør var spredt ud i rummet, var det første dårlige indtryk, der mødte mig, da jeg trådte ind direkte fra den tilhørende P-plads. Kontakter der ikke var sluttet til noget lys, og et wifi til Internettet, der ikke virkede, pga interferens imellem en række routere, der alle er indstillet på kanal 5, var de næste dårlige indtryk. Det sidste jeg så, da jeg skulle sove, vat et billede på væggen af et parteret menneske på 'hjul og stejle', hvorunder et 'mandligt monster' skændede en skrigende kvinde. En "kage" af snavs på blandingsbatteriet i brusekabinen, mødte mig, da jeg ville have mit morgenbad. Vandet var kuldslået (for koldt til mig) og blev ikke varmere, selvom jeg lod det løbe i fem minutter. Eneste opmuntring var et venligt personale og en god morgenbuffet.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Feb 19, 2015 on Hotels.com
2 out of 5
Recommended
for Couples
by Mariannefrom Fredericia

Sparsomt men rent

Posted Feb 17, 2015 on Hotels.com
Vi fik det vi havde brug for - et sted at overnatte. Der var rent på værelset, men ingen komfort og ingen lækkerier på værelset.
3 out of 5
Recommended
for Families
by A verified travelerfrom Frederikshavn

Posted Feb 13, 2015
vi havde et ok ophold på hotellet, der var flinke og søde hjælpsomme receptionister.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Olefrom Rødovre

Perfekt sted i Århus.

Posted Feb 9, 2015 on Hotels.com
Hotellet er super til prisen og perfekt til en overnatning, der bare skal gøres.Det ligger godt og centralt og tæt på hovedfærdselsårer. Er hvad det er og helt iorden.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by brianfrom HELSINGE

DOBBELTSENGE VAR FOR SMALLE

Posted Feb 9, 2015 on Hotels.com
DET ER NU MERE ET MOTEL END HOTEL.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Asgerfrom Samsø

Kan bruges til overnatning.

Posted Feb 3, 2015 on Hotels.com
Kun for at sove, da vi var til familiekomsammen. Morgenmaden var OK. Selve faciliteterne var lidt slidte; men det er jo også et gammelt motel.