Ratings based on 702 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.3 out of 5
87% of guests recommend
3.6 Room cleanliness
3.7 Service & staff
3.0 Room comfort
2.9 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Danmark

Enkelt, central og billigt

Posted Nov 30, 2014
Pros: centralt I forhold til mit behov, enkelt og billigt
Cons: Udluftningen fra badeværelset var nærmest ikke eksisterende... vær 511
Alt OK, dog tager in-checkning for lang tid pga for lidt personale. enkelt og billigt, dækkede behovet.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Fint til en overnatning ifm job

Posted Oct 15, 2014
Cons: Lugten på værelset var lidt indelukket.
Nyrenoveret og rent hotelværelse. God plads, god seng og bad og wifi virkede. Ikke det mest romantiske sted at tage hen med kæresten eller familien, men til et par overnatninger i Århus i forbindelse med job var det udemærket. Gratis adgang til aflåst parkeringskælder var et plus og gode busmuligheder fra Viby Torv, så et fint alternativ til Cabinn i centrum hvor der ikke er ret store værelser.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom los angeles

Just what we wanted

Posted Oct 12, 2014
Pros: Cleanliness and the price was fantastic
Cons: I can see that some people would have liked more space but for us it wasn't necessary.
Location: There was a small market nearby and restaurants
Just needed a clean room and comfortable bed and this was perfect. We had a "family room" which had a wall to separate a double bed from two twin beds. Staff was fantastic. Room super clean. It was a small room but we were there just to sleep and left in the morning.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Rebekkafrom kobenhavn

Billigt komfort

Posted Sep 26, 2014 on Hotels.com
flot, billigt
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 25, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
by Muddi

This traveler left a rating score only Posted Sep 24, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 23, 2014 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 23, 2014 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Birger Holmfrom Faxe

Godt pris/kvalitetsforhold

Posted Sep 22, 2014 on Hotels.com
Udemærket service, men en del byggerod og et værelse der ikke var 100% færdigt trækker ned. Det ser dog ud til at blive væsentlig bedre fremover.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Han Lefrom København

Good sleep

Posted Sep 21, 2014 on Hotels.com
Ligger udenfor århus, men flere buslinier ved døren. Nærliggende bycenter og flere spisesteder. Rent værelse, ingen larm.