Ratings based on 14 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
100% of guests recommend
4.6 Room cleanliness
4.4 Service & staff
4.2 Room comfort
4.2 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
by Francesco viaggiatore instancabilefrom Roma

Assolutamente non un 4 stelle.

Posted Jun 21, 2014 on Hotels
Bene, ma mi convinco che il rating di "hotels.com" e di quelli altri siti italiani non sono veri. Qualcuno li controlla? Si vede che moto facilmente, è questo è uno esempio, qualsiasi si assegna 4 STELLE senza verità nei fatti.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Viaggio di lavorofrom Modena

Viaggio di lavoro

Posted May 28, 2014 on Hotels
Hotel praticamente sul mare, ottimo per il relax, un po' scomodo per raggiungere l'autostrada al mattino.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Kenfrom London

One night stop off.

Posted May 11, 2014
Pros: Clean, friendly, easy parking, good breakfast, value for money, position.
Cons: Not a lot.
We were travelling from Como in the north to Ostuni (Puglia) in the south and needed a one night stop off. Hotel Maja was great. They accommodated our Siamese cat without any fuss. We had a room facing the sea with a balcony. The weather was atrocious, but in the summer it must be lovely. Breakfast buffet was excellent.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Ann-Sofi

Upea näköala merelle ja hyvät kävely-ja pyörätiet

Posted Oct 28, 2012 on Hotels
Meillä oli oikein mukava loma Hotel Majassa. Kaunis paikka ja hyvä ystävällinen palvelu. Pieni miinus siitä että henkiökunta ei puhunnut englantia, ainoastaan yksi henkiö eikä hän ollut aina paikalla. Siistit ja modernit huoneet, hyvä aamupala ja löytyi jopa gluteenitonta leipää ja keksejä.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Mari

Vennlig og hyggelig hotell

Posted Oct 22, 2012 on Hotels
Jeg reiste alene med to barn, og ble tatt varmt imot på Maja Hotell. Betjeningen gjorde det de kunne for at vi skulle ha det bra, og de var veldig hyggelige mot barna. Hotellet ligger veldig fint til ved stranden om man reiser for badeferie. Vi dro utenom sesong, og da var det litt "dødt" i denne delen av byen, men etterhvert som vi pønsket ut bussrutene to kvartaler lenger bak, ble det en smal sak å komme seg inn til sentrum og jernbanen. Hotellet virket nytt og pent (uten å være hypermoderne), her var det lett å føle seg hjemme. Litt kjedelig frokost, men helt ok. Det eneste som trakk ned var at betjeningen snakket minimalt med engelsk, noe som de hadde til felles med alle andre i Pescara. (Den som kunne best engelsk, var hun som jobbet i baren/frokostsalen!). Det var generelt lite reiseinformasjon å få tak i på engelsk, så det anbefales å søke opp mest mulig på nettet før man reiser ut!
5 out of 5
Recommended
for Families
by Åshild

Nær stranda

Posted Jul 26, 2012 on Hotels
Et hyggelig hotell, reint og fint. Kommer sikkert til å bo der igjen. Frokosten var deilig, savnet ingen ting. Personalet var svært hyggelige og hjelpsomme. Og så var det jo bare å krysse gata, så var man på stranda hvor hotellet hadde reservert parasoller og stoler til oss.
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Utmerket service, nær strand og sentrum

Posted Jul 3, 2012 on Hotels
Fasilitetene var langt over gjennomsnittet. Rent, relativt nytt og veldig bra vedlikeholdt hotell og rom generelt. Strand rett over veien, med lang og hyggelig strandpromenade på ca 2 km. Ikke "sydenpreg. Det virket på oss som det var mest lokalbefolkning og tilreisende italienere her. Langs denne lå det derimot tett med restauranter, cafèer og "strandbarer". Sentrum av byen var heller ikke preget av turismer. Derimot var det masse småbutikker, med rikt utvalg av både klær, sko, kunst og glasstøy og masse annet spennende. Noe som virkelig trakk opp var servicen på hotellet. Maken til hyggelig betjening har vi aldri opplevd før! Absolutt alle smilte og hjalp til med absolutt alt vi måtte trenge. Som eksempel reiste vi med to barn som ville ha varm melk før de skulle sove. Da var dessverre butikken stengt, men mannen i resepsjonen åpnet baren, satte igang kaffemaskinen og steamet melkeflasker til de to små! Uten å ta betaling! Og med ett kjempesmil! Da vi spurte om det var mulig å få en parasoll nærmere vannet på den private stranden, var det ikke fler igjen. Men: da fikk vi låne den PRIVATE parasollen til hotelleieren resten av uka! Uken vi var der er full av sånne eksempler, og vi kommer helt sikkert til å reise tilbake til Hotel Maja. Hotellet kan anbefales på det ABSOLUTT ALLER VARMESTE! PERFECT! EXTREMLY GOOD SERVICE! CLEAN, REALLY NICE ROOMS. LOVELY BREAKFAST. HIGHLY RECOMMENDED! WILL DEFINATELY USE HOTEL MAJA AGAIN!
4 out of 5
Recommended
by A verified travelerfrom Cambridge

Close to beach

Posted Apr 14, 2012 on Hotels
The hotel is fine, with breakfast included, spacious room, etc. it has limited parking but there is more on the street, although it could be challenging to get a space in the high season. About a mile and a half from the high street, which means you either drive or plan for long walks. Nevertheless there are a few restaurants around the lungomare.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified travelerfrom cogorno (ge) italia

veramente da consigliare

Posted Sep 4, 2011
un albergo veramente carino, personale cortese, igiene ottima, stanza e bagno accoglienti e spaziosi, colazione nella norma, date le qualità dell'hotel mi aspettavo un pò meglio ma comunque valida, posizione un pò decentrata data l'enormità della riviera, spiaggia carinissima e ben attrezzata.
4 out of 5
Recommended
by A verified travelerfrom Kvelde

Helt fint hotell 80 m fra sjøkanten

Posted Aug 8, 2011 on Hotels
Hotel Maja er et fint hotell ved sjøkanten i Pescara, med egen strand. Vi fikk med en lapp i resepsjonen, gikk over veien til stranda, og fikk parasoll og solsenger. Det var innkludert i prisen. Hyggelige mennesker både i frokostsal og resepsjon. Hotellet har en takterasse, med flott utsikt. Reiser gjerne tilbake til Pescara og Maja.