Ratings based on 157 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.4 out of 5
99% of guests recommend
4.6 Room cleanliness
4.4 Service & staff
4.4 Room comfort
4.5 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Jan-Thorefrom Sandefjord

Det foretrukne hotellet i Molde

Posted Nov 1, 2014 on Hotels.com
Her bor du helt i sjøkanten. Fra balkongen kan du følge båtlivet på nært hold. Det foretrukne hotellet i Molde. Nydelig mat og fantastisk personale gjør oppholdet behagelig.
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Posted Oct 27, 2014 on Hotels.com
Som forventet. Like bra som tidligere opphold der.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Steinar

This traveler left a rating score only Posted Oct 5, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Oct 2, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Families
by Jorunn Maldefrom Utsikt mot fjorden

Bra beliggenhet

Posted Sep 28, 2014 on Hotels.com
Vi hadde et fantastisk opphold.Overrasket flott rom med utsikt, og god frokost.Det manglet ingen ting,så vi kommer gjerne igjen.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by S. Moefrom Umeå

Mycket bra och trevligt personal.

Posted Sep 25, 2014 on Hotels.com
Bra hotell med god frukost.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Dyrere enn forespeilet

Posted Sep 24, 2014 on Hotels.com
Vi bestilte for to voksne og ett barn og fikk en pris på nettsiden, når vi kom på hotellet fikk vi tildelt et superiorrom og fikk samtidig beskjed om at barnet måtte ligge i sengen vår og at vi evt. måtte betale 300 kr ekstra for å få egen seng. Rommet var ok, men vil ikke si at det kvalifiserte til et superiorrom. Der var to stoler som ikke var spesielt komfortable, et lite bord, en skrivepult , flatskjerm, vannkoker med de vanlige te og kaffeposene. Der var ikke noe garderobskap, men et entré møbel med hengere og hyller, ikke noe strykejern. Badet var stort og hvitt, hånddukene var ikke av det mykeste slaget, men der var shampoo, såpe og hårføner. God frokost med fin utsikt i frokostsalen. Veldig sentralt, men kommer til å bo på Rica Seilet neste gang.
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Veldig bra

Posted Sep 19, 2014 on Hotels.com
Alt bra
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Flott beliggenhet

Posted Sep 13, 2014 on Hotels.com
Flott hotell rett ved sjøen. Parkering kan være problematisk da hotellet har for få parkeringsplasser til alle gjestene. Her gjelder "først til mølla"-prinsippet.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Vue magnifique

Posted Sep 3, 2014 on Hotels.com
Superbe vue, la chambre est magnifique et nous fait encore plus profiter de l'emplacement. Le resto (pas donné) est lui aussi excellent. Rapport Qualité/prix très bon.