Ratings based on 61 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
100% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
4.1 Service & staff
4.0 Room comfort
3.8 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Molde i Januar med mye regn.

Posted Jan 21, 2015 on Hotels.com
Opphold i Molde en regn full dag i januar. Hotell bra, midt i sentrum. Vi var tre på rommet og hadde stort rom med god utsikt. Frokost ok.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified travelerfrom Norge

dejligt hotel for overnatning

Posted Oct 18, 2014
Pros: rommets størrelse, og afstand fra reception, godt
Cons: opdatering af foreksempel minibarpriser, den var ikke tilfreds, der mangelde åbenbart nye opdaterede priser det måtte vi rode bod på ved receptionen,
dejlig atmosfære, dejligt rum/værelse, med god mulighed for afslapning, udsigt til molde stadion. God varieret morgenmad, i rustikke omgivelser, tak for det.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Ole Jostein

This traveler left a rating score only Posted Oct 8, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Dag

This traveler left a rating score only Posted Oct 7, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Roger Myrvang

This traveler left a rating score only Posted Sep 29, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Davidfrom Lidköping

Jobbresa till Molde

Posted Sep 24, 2014 on Hotels.com
Utmärkt boende.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Anders

meget god mat og fin beliggenhet

Posted Aug 24, 2014 on Hotels.com
Alt var bra med dette hotellet, med unntak av airconditionanlegget. Det var litt dårlig luft på rommet og temperaturkontrollen i konferanserommene var dårlig. der var det heller ikke god luft og begrensede muligheter til lufting. Maten var førsteklasses :)
3 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Trond Hjørnevikfrom østlandet

forbedringspotensiale!

Posted Aug 13, 2014 on Hotels.com
Rommet ikke klart før 1 1/2 times venting. Dårlig ventilasjon på rommet, TV`en virket ikke, og ikke særlig koselig rom. Super beliggenhet! Bra frokost! Totalt sett akseptabelt
5 out of 5
Recommended
by Jørnfrom Kongsberg

Kunne studere Hurtigrutas anløp

Posted Aug 4, 2014 on Hotels.com
Flott beliggenhet sentralt ved kaia i Molde. Fin frokost, og flott suite for en familie på fire med voksne barn. Kunne ønsket meg teposer med vanlig te ved varmtvannskjelen på rommet. Langt fra alle liker frukt-te! :-)
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 4, 2014 on Hotels.com