Ratings based on 34 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.7 out of 5
100% of guests recommend
4.8 Room cleanliness
4.9 Service & staff
4.4 Room comfort
4.6 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Hansfrom Orust

Några dagars Hotell

Posted Oct 28, 2014 on Hotels.com
Mindre hotell med mycket hjälpsam och trevlig personal, rent och snyggt med bra städning, ca 15 min promenad till gamla stan. Nära till flygbusshållplats. Kontinental frukost, vilket kan bli lite ensidigt om man stannar en längre tid.
5 out of 5
Recommended
for Families
by Hanna

This traveler left a rating score only Posted Oct 10, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
by ola langelandfrom langesund, norge

et ideelt feriehotell på sardinia

Posted Oct 10, 2014 on Hotels.com
vi har vært på sandinia før og i alghero 3 ganger. takket være perfekt vær og at det var litt utenom høysesongen var veldig bra.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by jocelynefrom lauris 84360

hotel tres bien

Posted Oct 8, 2014 on Hotels.com
hôtel très propre,très bien placé ,patron très disponible parle un peu français .
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Øivindfrom Kristiansand

Høstferie

Posted Oct 5, 2014 on Hotels.com
Perfekt plassering, nær stranden og kort vei til gamlebyen
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Sachsen

Gute Lage, Super Team

Posted Sep 26, 2014
Pros: Super freundliches Hotelteam!
Cons: Frühstücksangebot könnte mit Wurst und Ei erweitert werden.
Location: Zwei Gehminuten zum Strand, zehn Gehminuten zur Altstadt bzw. Hafen. Pizzaria und Supermarkt um die Ecke.
Wir haben vier Tage im September im Hotel verbracht.
4 out of 5
Recommended
by Jesper bæk

This traveler left a rating score only Posted Sep 24, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Bengt

Toppenhotell

Posted Jul 4, 2014 on Hotels.com
Mycket bra till 99%. Enda lilla anmärkningen var Wifit som man måste logga in på varje gång man öppnar datorn eller telefonen.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Siljefrom Vestfold, Norge

Utrolig hyggelig familiedrevet hotell

Posted Jun 3, 2014 on Hotels.com
Vi tilbragte 4 netter på Hotell Alguer nå i mai. Vi var uheldige med et forsinket fly, og kom frem klokken 1 på natten. Vi fikk beskjed om at det var best at vi fikk oss en god natts søvn, før vi ordnet alt det praktiske i forbindelse med innsjekk dagen etter. Hotellet lå rundt 7 km fra flyplass, men det var ikke noe støy. Hotellet ligger i et veldig stille område, kun et kvartal fra en koselig stranpromenade og flott strand (100m å gå). 10-15 min å gå inn til gamlebyen. Helt perfekt! Rommene er enkelt innredet, men de har det du trenger, inkl kjøleskap og WiFi. Noe harde senger, men det er smak og behag, og jeg har vært borti mye værre andre steder. Rommene vaskes hver dag, så det er generelt rent og pent overalt. Vi var heldige og fikk hjørnerom (nr7), så vi hadde balkong rundt på to sider, og skimtet stranden. Det var også tørkesnor. Frokosten var enkel, med rundstykker, ferske croissanter, syltetøy, ost, yoghurt og frokostblanding. I tillegg noe frukt. Det var flere varianter med juice, og de lager den kaffen du ønsker. Hotellet er som tidligere skrevet familiedrevet, betjeningen utrolig hyggelige og behjelpelige. Busstopp til flybuss ligger 100m unna, og vi fikk bussbilletter på hotellet. ("present from us to you"). Jeg vil ikke nøle med å bo på dette hotellet igjen, og har ingen problemer med å anbefale det videre. Et trygt valg hvis du ikke må ha svømmebasseng tilgjengelig. Det er det, i mine øyne, ikke noe behov for når man bor så nærme en så flott strand.
4 out of 5
Recommended
by christerfrom Alghero

Små rum. Frukosten var en besvikelse.

Posted May 25, 2014 on Hotels.com
Rent och fräscht och bra service från personalen men rummet var i det minsta laget för 2 personer så vi bytte hotell efter 2 nätter. De hade inga kokmöjligheter så frukosten bestod av yoghurt, musli, bröd, pålägg, frukt och kaffe.