Ratings based on 56 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
96% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.8 Room comfort
3.8 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Nära till allt

Posted Oct 2, 2014
Underbart ställe, med fina rum med två balkonger , båda med viss havsutsikt. Det var nära till allt , mataffär runt hörnet , stranden bara några meter från hotellet, något längre till stranden Maria Pia , men inte så farligt och absolut värt att gå till . Ca 25 min promenad till staden och bra restauranger på vägen dit . Skulle absolut boka rum här igen . Nackdel är att poolen stänger ganska tidigt (kl 17:00) och att vi fick vänta i några timmar innan vi kunde checka in på vårat rum . Annars super mysig stad och hotell som absolut var prisvärt.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom sverige

Ok hotell nära stranden

Posted Sep 26, 2014
Rymliga rum. Ganska bra läge. Tjejerna i receptionen var dock rätt otrevliga. Städning 1 gång under de 5 nätter vi bodde där så blev ganska sandigt.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Håkan Efrom .

Bra läge

Posted Sep 22, 2014 on Hotels.com
Bra läge. Trevlig personal. Dock inte så välutrustat kök som man kunde önska. Långsamt wifi.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 17, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Enricofrom Sardegna

Ottima sistemazione

Posted Sep 17, 2014 on Hotels.com
Mi sono fermato per una notte con la mia famiglia, il residence si trova in una ottima posizione davanti al Lido, si può raggiungere facilmente sia il centro di Alghero che le località limitrofe. Il residence era accogliente e pulito. l'unica pecca sono i lettori un po' troppo duri, ma nel complesso tutto ok.
5 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Jamesfrom Ireland

Great Hotel

Posted Sep 8, 2014 on Hotels.com
We had the best time in Alghero in the best hotel :-)
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by mikkel sørensenfrom hørve

rimlige gode køkkenforhold

Posted Sep 3, 2014 on Hotels.com
lille køkken men man kan med lidt snilde ledt lave en 3 retters menu med de fantastiske råvare man kan købe i byen. det eneste minus der er, er at man ikke må smide sit wc papir i torilettet. poolen åbnings tider måtte gerne vare nogle timer længer. men alt i alt en ganske udmærket hotel lejlighed
4 out of 5
Recommended
for Families
by ALESSANDROfrom CALABRIA

"Ottima posizione, Servizio ottimo,letti poco como

Posted Aug 25, 2014 on Hotels.com
SECONDO LE ASPETTATIVE, OTTIMA POSIZIONE, VICINISSIMO ALLA SPIAGGIA E DAI LIDI, POCO DISTANTE DAL CENTRO STORICO. LO CONSUGLIO.
5 out of 5
Recommended
by beritfrom risskov

Posted Aug 7, 2014 on Hotels.com
helt igennem meget fint,vi følte os velkomne
5 out of 5
Recommended
for Families
by Jan Bentzerfrom Göteborg

Fantastisk personal

Posted Aug 4, 2014 on Hotels.com
Den absolut mest vänliga och hjälpsamma personal jag någonsin träffat på! Gångavstånd till stränder och till centrum. Bra restauranger med trevlig personal i närområdet. Otroligt rymligt och praktiskt rum (förutom duschkabinens storlek som inte riktigt passade en storvuxen nordbo).