Ratings based on 60 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
97% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.7 Room comfort
3.7 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Marjolein Hellemonsfrom 's-Hertogenbosch

Waar voor je geld

Posted Oct 8, 2014 on Hotels.com
Wij hebben een fijn verblijf gehad in Residence Picalè. Vriendelijk personeel, voldoende faciliteiten en een prettig appartement. De locatie was ook fijn, gelegen aan zee en op loopafstand van Alghero. Ook was het fijn dat je met de bus (ALFA) op 20 minuten rijden van de luchthaven zit. De bushalte bevindt zich iets verderop in de Via Don Giovanni Minzoni. Enige minpuntjes van de accomodatie: het was soms gehorig en het wifi-netwerk deed het niet zo goed.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by michaelfrom sverige

bra personal och läge

Posted Oct 7, 2014 on Hotels.com
Bra personal men fanns tyvärr inte något att dricka eller äta på hotellet.
4 out of 5
Recommended
by Ankiefrom x

Utmärkt läge

Posted Oct 6, 2014 on Hotels.com
Prisvärt hotell med bra läge, nära strandpromenaden och supermarket. Vårt rum var rent och frächt och med ett lugnt läge.Det enda som vi tycker kunde vara bättre, var utrustningen av porslin och köksredskap.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Nära till allt

Posted Oct 2, 2014
Underbart ställe, med fina rum med två balkonger , båda med viss havsutsikt. Det var nära till allt , mataffär runt hörnet , stranden bara några meter från hotellet, något längre till stranden Maria Pia , men inte så farligt och absolut värt att gå till . Ca 25 min promenad till staden och bra restauranger på vägen dit . Skulle absolut boka rum här igen . Nackdel är att poolen stänger ganska tidigt (kl 17:00) och att vi fick vänta i några timmar innan vi kunde checka in på vårat rum . Annars super mysig stad och hotell som absolut var prisvärt.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Lådanfrom Solna

Riktigt bra läge

Posted Sep 29, 2014 on Hotels.com
Riktigt bra läge på lägenhetshotellet med bad, affär, restaurang samt en fantastisk glassbar inom 20 meters avstånd från hotell. Nära Maria Pia stranden som är underbar att ligga och sola på. Ren och fin strand så rekommenderar att gå dit istället för att ligga precis utanför hotellet. Fin strandpromenad till stan på kvällarna också. Riktigt bra överlag...
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom sverige

Ok hotell nära stranden

Posted Sep 26, 2014
Rymliga rum. Ganska bra läge. Tjejerna i receptionen var dock rätt otrevliga. Städning 1 gång under de 5 nätter vi bodde där så blev ganska sandigt.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Håkan Efrom .

Bra läge

Posted Sep 22, 2014 on Hotels.com
Bra läge. Trevlig personal. Dock inte så välutrustat kök som man kunde önska. Långsamt wifi.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 17, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Enricofrom Sardegna

Ottima sistemazione

Posted Sep 17, 2014 on Hotels.com
Mi sono fermato per una notte con la mia famiglia, il residence si trova in una ottima posizione davanti al Lido, si può raggiungere facilmente sia il centro di Alghero che le località limitrofe. Il residence era accogliente e pulito. l'unica pecca sono i lettori un po' troppo duri, ma nel complesso tutto ok.
5 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Jamesfrom Ireland

Great Hotel

Posted Sep 8, 2014 on Hotels.com
We had the best time in Alghero in the best hotel :-)