Ratings based on 30 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.5 out of 5
97% of guests recommend
3.7 Room cleanliness
3.5 Service & staff
3.3 Room comfort
3.3 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Families
by Megan

This traveler left a rating score only Posted Dec 26, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Svenfrom Trosa

Prisvärt med bra shoppingläge.

Posted Dec 1, 2014 on Hotels.com
Ett prisvärt hotell med perfekt shoppingläge. Wifi fungerar bra i vissa rum ,i andra inte alls. Det går att byta rum. Bra sängar men i övrigt märks att det ha gått många år sedan hotellet byggdes.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Jose Ignaciofrom Madrid (Spain)

Ideal para hospedarse, en una ciudad maravillosa.

Posted Nov 10, 2014 on Hotels.com
Hotel estupendo, céntrico, con parking gratuito (cosa harto difícil en Alicante), wifi gratis, etc. En general ha sido una estancia maravillosa, en un lugar renovado, limpio, muy bien situado, cama confortable, etc.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Antoniafrom Eastbourne

Good for the price

Posted Nov 1, 2014 on Hotels.com
The hotel was as we expected for the price, it is perfectly reasonable and a good base for exploring Alicante!
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Malenafrom Stockholm

Precis vad vi ville ha.

Posted Oct 26, 2014 on Hotels.com
Vi bokade ett trippelrum och fick en svit med två rum och två balkonger. Jättesköna sängar och superbra service från receptionisten. Bra läge mitt i centrum på en mindre gata så trafiken var inte så störande.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

Posted Sep 8, 2014 on Hotels.com
Dejligt centralt beliggende,og et venligt og behageligt personale.dog er der en del , meget tidligt, gadestøj, hvor lastbilerne, skraldebiler, starter ret så tidligt. Den alm. trafikstøj kan i perioder være ret belastende , da den varer ved til kl. 02 hver nat. En smuk og ren by og ramblaen er en dejlig oplevelse. Trist med alle tiggerne, der sidder alle steder.
3 out of 5
Recommended
for Families
by Marie christinefrom Chateauroux France

Posted Aug 27, 2014 on Hotels.com
Propreté et services bons. Dommage odeurs d' égouts venant de la salle de bain nous ont poursuivi pdt tout notre séjour! Problème?...
2 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

Olor insoportable en el baño

Posted Jul 26, 2014 on Hotels.com
Buena ubicación pero el olor del baño a residuos y basura de las cañerías hacía insoportable estar mucho tiempo en la habitación.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by hans

Greit hotell medregnet sentral beliggenhet.

Posted Jun 10, 2014
Pros: Beliggenheten
Cons: Møbler på balkongen. Soloartist på toalettet.
Location: Sentralt Mange magasiner og butikker i nærheten. Kort vei til strandprominaden. Kort vei til fjellet og Borgen.
Hyggelig hotell med imøtekommende personal. Det burde vært et par stoler og et bord på balkongen. Dokost på toalettet manglet.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Sentral beliggenhet, endel trafikkstøy

Posted May 30, 2014 on Hotels.com
Veldig sentral beliggenhet, midt i sentrum. Ikke alle rom har kjøkken, det er heller ikke tak-terrasse slik det sto i bekreftelsen. Det var også vanskelig å koble seg til Internett på rommet. Ingen møbler på balkongene og veldig enkelt innredning på rommene. God skapplass og bra renhold både på rommene og i fellesarealene. Enkelt og helt ok hotell.