Ratings based on 46 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.4 out of 5
98% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.0 Service & staff
4.2 Room comfort
4.5 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom paris

hôtel très bien placé

Posted Nov 18, 2014
Pros: les chambres et l'état général de l’hôtel très propre et moderne
Cons: insonorisation qui ne dépend pas vraiment d'eux, mais qui est un handicap certain pour toutes les chambres situées coté boite de nuit
Nous connaissons Villajoyosa depuis fort longtemps, mais c'est la première dois que nous allons à l’hôtel Allon, et nous n'avons pas été déçu . Chambre très spacieuse très lumineuse avec une vue magnifique sur la plage.Très bien exposée 5 éme étage Notre seul bémol sera la boite de nuit à coté de l'hôtel qui fait énormément de bruit le samedi soir. Cela nous a empêché de dormir, pour les autres jours nous ne pouvons pas en parler car nous somme restés que 2 nuits, le dimanche soir a été très calme puisque la boite est fermée.
3 out of 5
Recommended
by Baldomero Pérezfrom León

Posted Sep 10, 2014 on Hotels.com
Todo bastante bien,excepto una chica en el comedor .Creo que era cubana.Su nombre me pareció que respondía por .LLEYMA ,o algo así
3 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 28, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Yvesfrom België

Super hotel

Posted Jul 21, 2014 on Hotels.com
Perfect hotel enkel in de stad is weinig te beleven
5 out of 5
Recommended
for Families
by Hollyfrom Norway

Fantastic hotel for families with young children

Posted Jul 17, 2014 on Hotels.com
Great hotel. Friendly, service orientated staff. Clean and well appointed. Perfect for a holiday with young children. Excellent location on the seafront. Short walk to the old town, local restaurants, and shops. Would highly recommend to others. We stayed full board. Good variety of hot and cold dishes, including several children's options each day.
3 out of 5
by Hfrom Bremen

Tolle Strandlage

Posted Jun 19, 2014
Pros: Die Lage
Cons: Kundenfreundlichkeit
Location: Unmittelbare Strandlage. Ausflüge in die Umgebung
Enttäuschendes Frühstücksbuffet. Wenig hilfreiches Personal. Late Checkout nicht möglich.
5 out of 5
Recommended
for Families
by Gryfrom Norge

Topp hotell

Posted Jun 19, 2014 on Hotels.com
Flott hotell. Store gode rom og fantastisk utsikt mot strand og hav. Litt lite bassengområde (for oss som velger basseng foran strand). Vi ønsker oss allerede tilbake:-)
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Morgan Lillegårdfrom Tromsø

Optimal beliggenhet

Posted Jun 19, 2014 on Hotels.com
Et hotell som absolutt anbefales, beliggende Like ved stranden. Alle rom har balkong og standarden på rommene er bra. Lite minus ved rommet var at det manglet et lite bord. To stoler, men ikke bord. På balkongen også to stoler, men ikke bord. Likevel meget bra. Frokosten anbefales og service her og i baren er god. Grei service også i resepsjonen, men kunnskapen om byen virket litt mangelfull. Bare små skjønnhetsfeil. Kan trygt anbefales.
5 out of 5
Recommended
by Olle J.from Mycket bra.

Lugnt läge precis vid stranden.

Posted Jun 1, 2014 on Hotels.com
Perfekt för några dagars avkoppling. Lite tråkig middags buffe men massor av närliggande resturanger och kaffer med bra priser. Annars allt på topp.
5 out of 5
Recommended
by Grethefrom Stjørdal

Et rolig hotell med ypperlig beliggenhet

Posted May 30, 2014 on Hotels.com
Et rolig hotell, rent, ok mat, fint uteområde, nærhet til stranda mv. Levende musikk (enmannsband) fredag og lørdag kveld, uten at dette var forstyrrende. Rommet vi bodde på var stort, badet hadde dusj og badekar. Renholdet var utmerket, håndduker ble skiftet hver dag. En liten veranda med sol fra morgenen og ut over formiddagen, ga en rolig start på dagen. Bassengområdet var lite med solsenger til fri benyttelse. Det var aldri fullt da vi var der (mai).