Ratings based on 57 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.5 out of 5
98% of guests recommend
3.6 Room cleanliness
3.4 Service & staff
3.5 Room comfort
3.5 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
1 out of 5
Recommended
by BB

Posted Sep 16, 2014 on Hotels.com
Tyvärr var det mesta under all kritik. Otrevlig personal, rum med dålig kvalitet. Kan inte rekommenderas.
4 out of 5
Recommended
by julius olsenfrom Næstved

Havudsigt

Posted Sep 9, 2014 on Hotels.com
Vi var meget tilfredse med vores ophold. Gode værelser, god service og en fantastik beliggenhed. Levede til fulde op til sit navn.
1 out of 5
Recommended
by Monica Löfdahl

Lovar mer än man kan hålla:(

Posted Aug 21, 2014 on Hotels.com
Väldigt trevligt bemötande vid ankomsten, fuktlukt i rummet, det låg badhanddukar på sängen som var fuktiga, i badrummet var det mycket mögelskador på väggar och duschdraperi, sammankopplad dusch/handfatskran så att man blev blöt på kläder o fötter då man öppnade kranen i handfatet. Riktigt smutsigt i fönsterkarmen. Fanns ingen kaffebryggare på rummet utan den fanns utanför i korridoren. Ingen fungerande wi-fi som utlovats, jag påtalade detta men den personalen brydde sig inte. Det fanns en dator i entrén till hotellet men det gick inte att komma in på internet där heller. Hade bokat tre nätter men åkte hem efter en natt.
3 out of 5
by A verified traveler

Tolle Strandlage - viele Klippen, Blick auf das Me

Posted Aug 19, 2014
Pros: Die Lage direkt am Strand
Cons: Deutlicher darauf hinweisen, dass das Hotel kein Hotel ist sondern eine Ferienwohnanlage - darin besteht ein sehr großer Unterschied !!!
Location: das Hotel befindet sich in Allinge. In 2 km Entfernung liegt die wunderschöne. mittelalterliche Burgruine Hammerhus
ich habe das Gefühl gehabt ein völlih anderes
4 out of 5
Recommended
by Ingridfrom Ystad

Fint huvudhotell men dåligt annex där vi fick bo!!

Posted Aug 19, 2014 on Hotels.com
Väldigt fin gammal hotellbyggnad där vi åt frukost. Men boendet på andra sidan gatan i ett väldigt mörkt och tråkigt annex var en besvikelse! Låg standard och inte speciellt trevligt alls!
1 out of 5
Recommended
by Bo Quistfrom København

Alt i alt en blandet følelse

Posted Aug 8, 2014 on Hotels.com
Vi fik hurtig udleveret vores nøgle, hvorefter vi fik oplyst, at vi skulle følge med over på den anden siden af gaden. Dette var vi ikke lige gjort opmærksomme på via booking, hvor vi dog valgte de eneste ledige værelse, dog uden havudsigt i hotellets anneks. Denne filial af Hotel Romantik, er en ældre villa på den modsatte side af vejen, med fire separate værelser. Ved indgang til annekset lugter der fugtigt og indelukket, det var så den samme duft der fyldte vores værelse. Det var som et spring tilbage i tiden, sådan ca. medio 70’erne. Værelset var indrettet med to senge, mindre klædeskab, sengeborde, hvor skufferne var ved at falde af, et par stole og et lille bord og en mindre LCD TV. Toilettet bar præg af at være brugt, godt brugt, dryppende vandhane, knækked fliser som var overmalet, ingen udluftning og let rengjort, toilet cisternen sad løst og vippede fra side til side, dette blev de gjort opmærksomme på i receptionen, men på vores tredje og sidste dag, var der endnu intet gjort ved sagen. Hvis det er et vandrehjemsagtigt, nedslidt og ildelugtende værelse du ønsker, så er dette lige stedet, men hvis du derimod ønsker lidt romantiske nætter efter en tur rundt på øen, så findes der mange andre alternativer til samme eller laverer priser. Med i vores pris var der en morgenbuffet, denne indeholdte det mest basale, men var ikke noget at skrive hjem om.
3 out of 5
Recommended
by Judith

This traveler left a rating score only Posted Aug 8, 2014 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Families
by Christer

This traveler left a rating score only Posted Aug 4, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by torben

This traveler left a rating score only Posted Aug 4, 2014 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Piafrom Hørsholm

Skøn beliggenhed men ringe service

Posted Aug 4, 2014 on Hotels.com
Hotellet ligger meget smukt, men tonen og betjeningen fra ejerne lader meget tilbage. Det øvrige personale fungerede dog fint.