Ratings based on 20 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.4 out of 5
100% of guests recommend
4.7 Room cleanliness
4.2 Service & staff
4.2 Room comfort
4.4 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Henrik

This traveler left a rating score only Posted Nov 6, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Arianna

This traveler left a rating score only Posted Sep 2, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Families
by Antonio Bozafrom Barcelona

Servicio muy amable, lugar tranquilo

Posted Aug 13, 2014 on Hotels.com
Muy satisfactoria, lugar tranquilo, con encanto, especial para parejas sin niños.
3 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 11, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

An upward hike with steps from bus, but lovely

Posted Jul 31, 2014
Pros: Felt like a home I was invited to stay in.
Location: Walk to amalfi, take buses to Ravello, Positano, Sorrento, Salerno, or ferry excursions.
The room has no air conditioning, was still comfortable with windows opens, although unfortunately some neighbors have blind roosters (they started crowing in wee hours and kept it up all night!). but I would stay again on a heartbeat, family run hotel, beautiful location, away from from all the tourist-laden neighborhoods, yet easy access by walking to Atrani or Amalfi center. Breakfast was a treat, set out and prepared with attention to detail and quite tasty.
5 out of 5
Recommended
by Ellen Rasmussenfrom Århus

Guddommelig beliggenhed

Posted Jul 27, 2014 on Hotels.com
Virkelig en perle hvad angår udenomsområdet på terrassen og beliggenheden findes ikke bedre. Lidt specielt at man har opsat hele 4 overvågningskameraer ved indgangen. Morgenmaden lader noget tilbage at ønske - bl.a. elendigt optøet brød fra fryseren. Men stedet alene opvejer dette.
Comment from Hotel Management
Oct 4, 2014 by Alf, Hotel Management
Takket være 5 stjerner! En særlig tak til Expedia Partner Central, som i år har givet os mulighed for at reagere på anmeldelser af kunder, der har boet på vores hotel, naturligvis, som det ofte sker, vi reagerer på anmeldelser kun "dårlige", sjældent positive dem (nogle gange vi gjorde det privat), ofte på grund af tekniske årsager, du ikke reagerer på enhver kunde, selvom vi alle hotelejere, vi er omhyggelige med at kontrollere, om den sidste vært har forladt en kommentar, negativ eller positiv, det er. En anden taksigelse (ikke i henhold til respektløshed) gå til dig, at du har rost og har nydt vores hotel, opholder sig som vores gæster i 10 dage. Bare for dine oplysninger, ikke for kontroverser, heller ikke for direkte svar på din anmeldelse, er der "forbagte brød klar, opvarmet at smage fransk brød-type," ved hjælp af det nell'evenienza hvor brød til morgenmad og slutter det giver kunder, da det skete, at en dag, da jeg vil have tjent ", selv en lille 'hot', kan det være bedre at sige:" Undskyld, men brødet er færdigt "...... som vi kunne se fra det daglige forbrug, du!? kunne værdsætte i det lange ophold, sorten af morgenbuffet med produkter af alle slags og mængden er altid friske, herunder frugt, sødt og salt, så lad os sige, at for at sige: "morgenmad efterlader noget 'at ønske," det forekommer os 'lidt' offensiv til et hotel, der fokuserer på kvalitet og kvantitet. " Strukturen, i betragtning af den størrelse i form af plads, har på hjerte sikkerheden for sine kunder såvel som af selve hotellet, så han foretrak at installere et video-overvågningssystem i hvert fald indtil nu nydes af alle vores gæster, der kan lide du måske bemærke påvirker ikke nogens privatliv, ja rette anmeldt til de kompetente myndigheder, er i fuld overensstemmelse med de gældende love i det italienske område, selvfølgelig, og / eller desværre, takket være det kan vi ofte konstatere, at de overtræder de grundlæggende regler for minimum at du har brug for gæster, der respekterer struktur og andre kunder godt ind i det, men for dette har vi ikke mærke eller insistere på overholdelse af dem, faktisk vi altid forlade køre (naturligvis inden for grænserne grund), og i virkeligheden denne gang, i nogle højt profilerede sager, vi lukkede begge øjne ...... og selv kameraer! Igen, mange tak for at have favoritter, og vi helt sikkert vil gøre dette "endnu en oplevelse af gæstfrihed" Treasure med henblik på fortsat at tilbyde dem, der vælger os, stadig øjeblikke af afslapning og fremragende ophold i "vores lille paradis!"
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 24, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 23, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Posted Jul 17, 2014 on Hotels.com
Comment from Hotel Management
Oct 4, 2014 by Alf, Hotel Management
Many thanks Thank you for giving us a rating in stars so high, we would like to know in which period you have been our guest, you have chosen the anonymous form, without comment, however, and we thank you for this, we hope to have you again among our guests, in the meantime we will work diligently for your new visit, so you will can give us the last star that this time you have preferred to keep, along with an explicit comment. Thanks again to the heart
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Nicolafrom Catanzaro

Gentilezza e cortesia

Posted Jun 4, 2014 on Hotels.com
Abbiamo soggiornato due notti, e ci siamo trovati come a casa.Personale gentile,colazione ottima e poi la posizione dell'hotel permette di raggiungere Amalfi in tempi brevi.