Ratings based on 836 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
88% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.9 Room comfort
3.8 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom groningen

Prettig verblijf

Posted Feb 10, 2015
Pros: Ligging, parkeerplaats, ontbijt, vriendelijk personeel.
Cons: Let op details. Kijk de kamers nog eens kritisch na.
Location: Nabij winkelcentrum. Goede verbindingen met de binnenstad. Lekker eten in de buurt.
Dit hotel heeft goede openbaar vervoer verbindingen met de binnenstad. Onze auto stond veilig in de kelder. In de beurt kun je lekker eten. Kamer niet al te groot, maar wel compleet. Helaas dit weekend wel een nare stank op de gang. Ontbijt heel volledig. Behulpzaam personeel, al moet je wel duiden dat je Nederlandse bent, alles gaat op z'n Engels.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom london

Dutch crash out and recuperation rooms

Posted Feb 4, 2015
Took lil sister out for 20th birthday with brother, rooms were clean and staff helpful when needed extra tea, milk & sugar. Only disappointing aspect was no mini bar/fridge so could not keep drinks cold.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by ITALO JUAN Rfrom Porto Alegre/RS - Brasil

ótimo custo x benefício

Posted Jan 14, 2015 on Hotels.com
Hotel com ótimo custo x benefício, mas um pouco afastado do centro e dos principais pontos turísticos.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

goed hotel dicht bij open baarvervoer.

Posted Jan 11, 2015
Pros: geen mening
Cons: niets
Location: goed
goed en schoon. centraal gelegen parkeren goed geregeld
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Leeuwarden

Inchecken

Posted Jan 5, 2015
We hadden gevraagd om eerder in te checken ivm bezoek musical , dat was mogelijk volgens de balie medewerker. Een maal aangekomen bleek dat niet mogelijk, zelfs om twee uur kon dat niet waardoor we ons elders moesten omkleden. Dit was niet echt prettig, voor de rest prima hotel. Dan nog iets voor jullie zelf, Expedia, hadden geboekt met ontbijt dat bleek ter plaatse niet zo te zijn mvg CF. Doornewaard
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Gutes Hotel in Amsterdam

Posted Jan 3, 2015 on Hotels.com
Gutes Hotel, gute Preise, mit den öffentlichen Verkehrsmittel gut erreichbar. Bim und Bus fahren ca alle 10 Minuten direkt zum Hauptbahnhof Amsterdam. Einzelticket in eine Richtung ca 3 Euro. Fahrzeit ca. 20 Minuten. Zimmer sauber und ordentlich. Kann ich nur weiterempfehlen :)
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Sitges (Barcelona)

Hotel muy confortable aunque no está en el centro

Posted Dec 26, 2014
Pros: El trato con los huéspedes, la comodidad de las habitaciones y la calidad del desayuno.
Location: Como ya he mencionado, está ubicado a las afueras de la ciudad pero, en un momento, te puedes situar en el centro mediante el tranvía.
Fantástico hotel con buenos servicios. Las habitaciones grandes i cómodas, las instalaciones modernas y el desayuno muy completo. Aunque está ubicado a las afueras de la ciudad, tiene dos paradas de tranvía muy cerca y en 20 minutos ya estas en el mismo centro. Así que no es un inconveniente para no alojarse en este hotel. Muy recomendable.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Dec 23, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Alessandria

Bello, a 20 minuti di tram dal centro (con il 7)

Posted Dec 19, 2014
Bella nel complesso. Prezzi molto elevati in città, l'albergo è molto accogliente, ed è facile raggiungere il centro senza cambiare bus.Tram n.7 e in 12/15fermate si è in zona piazza Dam
4 out of 5
Recommended
for Families
by Fabien

This traveler left a rating score only Posted Dec 14, 2014 on Hotels.com