Ratings based on 37 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
91% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.8 Room comfort
3.9 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom ブリュッセル

市内観光には便利でお手頃な宿

Posted Apr 28, 2015
Pros: 場所の良さ。
Cons: 駐車場がなく、公共の路駐を探し回り、1㎞近く離れたところに止めざるを得なかった。
市内にありながら意外に静かで居心地のいい宿です。RAIに近く食事にも困りません。部屋の設備も必要十分です。
3 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

Zakelijk en netjes

Posted Jan 30, 2015 on Hotels.com
Goed voor je nachtrust (stil en schoon) en daar is alles mee gezegd
2 out of 5
by A verified traveler

Sanierungsbedürftig

Posted Jan 28, 2015
Bei meinem Check-In unterhielt sich die Rezeptionistin mit zwei weiteren Mitarbeitern privat und ließ mich mehrere Minuten warten. Die Klimaanlage pfeift permanent - entgegen der Aussage der Rezeption auch nachts und wenn sie ausgeschaltet ist. Dafür war mein Doppelzimmer so klein, dass selbst ein Trolley kaum zu öffnen war. Internetzugang ist vorhanden, wird aber so langsam dass ständige Verbindungsabbrüche selbst beim Surfen die Folge sind. Die Auswahl beim Frühstück ist extrem überschaubar: Bspw. 3 Käsesorten im "Käseland" Niederlande, 4 Geschmacksrichtungen Joghurt, wovon je 1 Exemplar zu Verfügung stand. Brot war erkennbar vom Vortrag und entsprechend angetrocknet.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Maria Juliafrom Santa maria

Excelente

Posted Jan 1, 2015 on Hotels.com
Ótimo hotel! Quarto excelente, grande, cama super confortavel, banheira! Bairro excelente perto dos principais pontos!
2 out of 5
by A verified travelerfrom Heerhugowaard

Mooie kamer, slechte service

Posted Nov 2, 2014
Pros: Heerlijke bedden.
Cons: Vriendelijkheid en betrokkenheid van de medewerkers voor een gasten
Kamer is netjes en schoon, bedden zijn uitstekend. Ligging op zich goed, maar wel lawaaiig vanwege wegverkeer. Weinig aandacht voor de rest; opstaande opslagruimtes, rommel op de gang. Personeel achter receptie (m.u.v. een heer) is ongeïnteresseerd en laat je na het inchecken aan je lot over (zelf maar uitzoeken hoe je op je kamer komt). Kan geen goedendag af als je langs de receptie loopt.
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Oct 28, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Service ok

Posted Oct 19, 2014 on Hotels.com
Chambre/hôtel propre, personnel attentif. Seul point négatif : mauvaise isolation sonore entre la porte et le couloir.
3 out of 5
Recommended
by Steinfrom Norge

Helt greit

Posted Oct 3, 2014 on Hotels.com
Hotellet fungerer helt greit som et overnattingssted. Ok service, grei kvalitet på rommene og frokst som det ikke er noe i veien med. Unngå rom i toppetasjen (3.), de er i realiteten uten vindu, bare med takluke. Jeg fikk et sånt først uten at de opplyste om dette, men fikk byttet uten problem. Det var i varmeste laget på rommet om natta og ikke mulig å skru temperaturen ned og ikke noe vifte som fungerte. Å ha vindet åpent var ikke så fristende pga ganske mye trafikk utenfor. Jeg ble overrasket med en regning for froksten da jeg sjekket ut, det trodde jeg var inkludert. Ellers er vel prisnivået greit nok for denne typen hotell.
4 out of 5
by Pam Bigginsfrom Australia - VIC - Regional VIC

Posted Sep 28, 2014
Pros: Unexpected surprise in the area...market, park and lovely streets
Cons: Very Small room
Location: Further away but interes
Facilities: Small room; It is rated as a 4 star hotel however it was 3 star at best
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Morten Sørumfrom Norge

Bra beliggenhet og bra hotell

Posted Sep 16, 2014 on Hotels.com
Vi var tre par som hadde et kjempefint opphold i Amsterdam!