Ratings based on 39 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.3 out of 5
95% of guests recommend
3.6 Room cleanliness
3.2 Service & staff
3.3 Room comfort
3.2 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Suveränt

Posted Nov 28, 2014 on Hotels
Rent, snyggt och trevligt hotell i Sundsvall. Jag bor alltid här när jag är i Sundsvall. Frukosten är suverän!
3 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Tuve from Mölndal, före detta anderstorpare

Återbesök i hembygden

Posted Nov 18, 2014 on Hotels
Rummet var ok. Kylskåpsfrukosten var ok, men saknade marmelad.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Magnus

This traveler left a rating score only Posted Nov 1, 2014 on Hotels
2 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Johan from Stockholm

Ett hotell man bor på om man har ärende på orten

Posted Oct 10, 2014 on Hotels
Ett hotell man bor på om man har ärende på orten annars finns det ingen anledning att stanna till här. Jag har i och för sig full förståelse för att man inte håller bar och restaurang öppen när beläggningen är ytterst ojämn.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Oct 5, 2014 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Posted Oct 4, 2014 on Hotels
Trevligt bemötande, fräscht o fint. I mitt tycke lite för höga ambitioner mot "gourmet meny". Om rejält hungrig kostar ganska mycket att bli mätt men helhetsintryck, över förväntan.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Anders from København

Midtimellem

Posted Sep 6, 2014 on Hotels
Et middelmådigt hotel som leverer det det skal - ikke mere, ikke mindre. Morgenmaden lukker lidt tidligt kl. 9.
3 out of 5
Recommended
by Thomas from Anderstorp

Bra övernattningshotell till ett bra pris

Posted Aug 13, 2014 on Hotels
Helt OK, jag skulle bara ha ett rum att sova i en natt så mina behov av service var små. Det fyllde behoven och låg dessutom bra till för det jag skulle göra.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Roger

This traveler left a rating score only Posted Jun 2, 2014 on Hotels
3 out of 5
Recommended
by Erik

This traveler left a rating score only Posted Apr 13, 2014 on Hotels