Ratings based on 44 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
98% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.8 Room comfort
3.5 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Tomren, Malvinfrom Stavanger

Posted Sep 19, 2014 on Hotels.com
Kommer gjerne igjen og kan godt anbefale hotellet til våre venner.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Michaelfrom Brøndby

Godt hotel, til gode penge

Posted Sep 18, 2014 on Hotels.com
I forhold til, at det er en lille by, så er det er forholdsvist stort hotel, og værelset også stort. Morgenmadsbuffeten er dejlig varieret. God modtagelse i receptionen :)
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Ensamståendefrom Stockholm

Trevligt bemötande.

Posted Sep 3, 2014 on Hotels.com
Fick väcka receptionen hemma för inchekning på natten då det inte framgick vid sen spontanbokning att receptionen var obemannad under natten. Trevlig incheckning mitt i natten. Bra frukost, Fungerande WI-FI. Sängen något sliten/mjuk men sovbar.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Christianfrom Esbjerg

Super morgenmad

Posted Aug 28, 2014 on Hotels.com
Dejlig Hotel med en god placering.
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Jonnyfrom .

bra standard hotell

Posted Aug 24, 2014 on Hotels.com
Bra standard hotell till priset jag betalade, rent, fräscht och ok frukost
3 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 7, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Families
by Marie Gyllströmfrom Stockholm

Bra Service

Posted Aug 4, 2014 on Hotels.com
Bra och rymliga rum. + för kylskåp och fläkt i . Underbar frukost med lite ovanliga rätter. Gångavstånd till centrum. Nackdelen var att det var mycket biltrafik utanför.
4 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Lena Elmsteinfrom Stockholm

Posted Aug 4, 2014 on Hotels.com
Det enda som jag har att klaga på är P - platserna. Man fick en lapp att lägga i rutan när man kom. Vi gav oss ut på kvällen och när vi var tillbaka så var alla platser upptagna. Jag tycker att man kan inte skriva fler lappar än vad det finns platser.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 1, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Lars Mfrom Stockholm

Bra läge, bra hotell

Posted Jul 29, 2014 on Hotels.com
Mycket bra läge, lätt att hitta till. Centralt, nära gågatan. Gratis parkering på hotellets egen parkeringsplats. Jag var mycket nöjd med hotellet. Kommer att bo där igen, nästa gång jag besöker Ängelholm.