Ratings based on 35 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.7 out of 5
97% of guests recommend
3.8 Room cleanliness
3.7 Service & staff
3.6 Room comfort
3.5 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Damien from écques

Parfait

Posted May 2, 2015 on Hotels
Suite trés grande et spacieuse accueil chaleureux sans oublier la piscine
4 out of 5
Recommended
for Couples
by JORIS from Gent

Weekendje Wallonië

Posted Apr 22, 2015 on Hotels
Ruime parking,3 verschillende restaurants, ontvangst heel oké, kamers in orde, goed ontbijt.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Prima hotel

Posted Feb 3, 2015 on Hotels
Prima hotel Wel zou houten vloer in sauna mogen vernieuwd worden. Iets doen aan gladheid rond zwembad
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Chris from Cambridge

Racer19

Posted Jan 19, 2015 on Hotels
Overnight stop over on our way to the Nurburgring. Everything about the hotel was adequate although tea/coffee making facility in the room would have been welcomed! Very clean although the bathroom was a little 'tired' but functional. The rural location is lovely and was quiet - apart from the geese, but this was a good noise! The breakfast was adequate although fresh coffee would have been nice as the machine coffee was not pleasant!
5 out of 5
Recommended
for Couples
by jacques from D aix en othe

ne rien changer

Posted Dec 23, 2014 on Hotels
prendre connaissance pour revenir aux beaux jours hotel super
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Benny from Langemark

We hebben genoten van ons kort verblijf

Posted Dec 16, 2014 on Hotels
Hotel aan te raden voor kort verblijf. Kamer is klein maar je hebt er alles wat nodig is. Rustige kamer gehad aan de achterzijde van het hoofdgebouw. Goed bed, grote TV waarop je ook TV1 en VTM kan bekijken,verwarming perfect te regelen,direkt warm water in de douche/bad. Ontbijt was ok maar niet de grote luxe. Zwembad was minder omdat het water veel te koud had en de sauna is klein. Spijtig dat er geen extra ruimte is om je om te kleden en er geen tafeltjes zijn bij de zetels aan zwembad. Je kunt goed en goedkoop eten in de brasserie aan de overkant. Ook een pannenkoek of glace kun je er nuttigen. Je kunt er waarschijnlijk mooie wandelingen doen maar door het slechte weer was dat niet aan de orde voor ons. De tarief prijs voor dit verblijf is aan de hoge kant maar als je de promo's opzoekt is het te doen.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Amsterdam

Mooi hotel met 3 restaurants in mooie omgeving

Posted Dec 16, 2014
Pros: Omgeving, service, kamer
Cons: Sauna iets warmer, was nu 60 graden.
Location: bosrijke, groen omgeving, leuke kleine dorpjes in de nabijheid, lange afstands fietsroutes op 400 meter afstand
Kamer was groot, bed lag goed, mooie en ruime badkamer met fijne douche. Bij aankomst was alleen de lift kapot dus we moesten door trappenhuis omhoog wat er een beetje onverzorgd uitzag, gelukkig was 's avonds de lift al weer werkzaam. Zwembad was prima en sauna was ok. Ontbijt was goed verzorgd. Personeel was vriendelijk en behulpzaam, sprak goed nederlands.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Joachim

This traveler left a rating score only Posted Nov 25, 2014 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Jean-Michel. from Bruxelles

Bon rapport qualité prix

Posted Nov 18, 2014 on Hotels
Nous sommes venus pour organiser une soirée d'un club de vélo. la salle, le repas le service étaient conformes à ce que nous attendions, la chambre est spacieuse et bien insonorisée. nous avons bien dormi.Un bémol: le chauffage a air pulsé sèche un peu l’atmosphère et fait un peu de bruit.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Kevin from Bath

Great spot to relax or tour.

Posted Nov 2, 2014 on Hotels
Great little location with close restaurants. Clean.Friendly staff.Modern facilities. Lovely location in a pretty area. We were travelling from Brussels to Paris and wanted to go to Dinant for a day. Had a family room which included a separate bedroom for the kids on the side of the main room.