Ratings based on 31 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.7 out of 5
97% of guests recommend
3.8 Room cleanliness
3.7 Service & staff
3.6 Room comfort
3.5 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by jacquesfrom D aix en othe

ne rien changer

Posted Dec 23, 2014 on Hotels.com
prendre connaissance pour revenir aux beaux jours hotel super
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Bennyfrom Langemark

We hebben genoten van ons kort verblijf

Posted Dec 16, 2014 on Hotels.com
Hotel aan te raden voor kort verblijf. Kamer is klein maar je hebt er alles wat nodig is. Rustige kamer gehad aan de achterzijde van het hoofdgebouw. Goed bed, grote TV waarop je ook TV1 en VTM kan bekijken,verwarming perfect te regelen,direkt warm water in de douche/bad. Ontbijt was ok maar niet de grote luxe. Zwembad was minder omdat het water veel te koud had en de sauna is klein. Spijtig dat er geen extra ruimte is om je om te kleden en er geen tafeltjes zijn bij de zetels aan zwembad. Je kunt goed en goedkoop eten in de brasserie aan de overkant. Ook een pannenkoek of glace kun je er nuttigen. Je kunt er waarschijnlijk mooie wandelingen doen maar door het slechte weer was dat niet aan de orde voor ons. De tarief prijs voor dit verblijf is aan de hoge kant maar als je de promo's opzoekt is het te doen.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Amsterdam

Mooi hotel met 3 restaurants in mooie omgeving

Posted Dec 16, 2014
Pros: Omgeving, service, kamer
Cons: Sauna iets warmer, was nu 60 graden.
Location: bosrijke, groen omgeving, leuke kleine dorpjes in de nabijheid, lange afstands fietsroutes op 400 meter afstand
Kamer was groot, bed lag goed, mooie en ruime badkamer met fijne douche. Bij aankomst was alleen de lift kapot dus we moesten door trappenhuis omhoog wat er een beetje onverzorgd uitzag, gelukkig was 's avonds de lift al weer werkzaam. Zwembad was prima en sauna was ok. Ontbijt was goed verzorgd. Personeel was vriendelijk en behulpzaam, sprak goed nederlands.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Joachim

This traveler left a rating score only Posted Nov 25, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Jean-Michel.from Bruxelles

Bon rapport qualité prix

Posted Nov 18, 2014 on Hotels.com
Nous sommes venus pour organiser une soirée d'un club de vélo. la salle, le repas le service étaient conformes à ce que nous attendions, la chambre est spacieuse et bien insonorisée. nous avons bien dormi.Un bémol: le chauffage a air pulsé sèche un peu l’atmosphère et fait un peu de bruit.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Kevinfrom Bath

Great spot to relax or tour.

Posted Nov 2, 2014 on Hotels.com
Great little location with close restaurants. Clean.Friendly staff.Modern facilities. Lovely location in a pretty area. We were travelling from Brussels to Paris and wanted to go to Dinant for a day. Had a family room which included a separate bedroom for the kids on the side of the main room.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom o

静かで安らげるホテル

Posted Sep 26, 2014
スタッフの皆さんがとても親切でした。 朝食も美味しかったです。 また機会を見つけ訪れたいと思います。
5 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by A verified traveler

Ideal overnight after midday crossing from U.K.

Posted Aug 25, 2014 on Hotels.com
Our third visit en route to S.Germany. Can't fault the hotel or location and intend to spend more time there one of these days !
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Zeer mooi hotel

Posted Jul 25, 2014
Voldoende ruime kamers, leuk zwembadje en vriendelijk personeel.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Fantastisk service

Posted Jul 11, 2014 on Hotels.com
Hotellet lå et godt stykke fra hovedveien, men dersom en er ute etter et rolig, koselig og landlig hotell er dette stedet. Koselige omgivelser. God frokost. Stort familierom med stue og to soverom. Koselig basseng med behagelig temperatur.