Ratings based on 69 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
91% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
3.7 Service & staff
3.9 Room comfort
4.0 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Derya from İstanbul

New experience

Posted Mar 23, 2015 on Hotels
Good location, rich breakfast but it is colder due to large windows
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Süleyman from Türkiye

Merkezi konumda. Fiyat/Performans iyi.

Posted Mar 14, 2015 on Hotels
Otelin konumu çok iyi. Kızılay ve Sakarya Caddesi sadece 5 dakika yürüme mesafesinde. Üniversite hastaneleri de çok yakın. Otel 5 yıldız sınıfında ama 4 yıldız bir otel seviyesinde. Odalar biraz eskimiş, temizlikte biraz sorunluydu. Ama ciddi anlamda bir sorun yok. Kahvaltısı yeterli. Restoranı temiz ve şık. Otel dini orijinli olduğu için alkollü içki bulunmuyor. Otele girmesine izin verilmiyor. Genel olarak tavsiye edebileceğim ve tekrar tercih edebileceğim bir otel.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by melis from istanbul

yorumlar moral bozmasın

Posted Feb 7, 2015 on Hotels
Burda yazilan yorumlari okudugumda biraz mutsuz gittim suit odada kaldım oda biraz eski yenilenme yapilmasi lazim ama otel calisanları gayet guler yuzlu ve ilgililerdi.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

daha iyisi bekliyordum...

Posted Feb 3, 2015 on Hotels
Oda temizliğine dikkat edilmemiş, otelde sarj cihazı bulamadık,personel güleryüzlü,oda tvsi bu klasmana göre küçük boyutta...
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Good stay

Posted Feb 2, 2015 on Hotels
Nice and clean hotel for a short trip.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Emrah from istanbul

banyo su gideri sorunlu

Posted Jan 28, 2015 on Hotels
hafta sonu bir geceliğine internetden rezarvasyon yaptırdım. cumartesi sabahı erkenden ankaraya gittiğimden hemen otele geçtim saat 09:20 civarlarıydı,resepsiyondan internetden oda ayırttırmıştım diyine,görevli sisteme bakıp daha gözükmüyor sizi biraz bekletelim deyip,ben lobide beklemeye başladım 30 dakika sonra beni alıp odama çıkarttılar.(galibe erkenden sisteme düşmüyormuş)odanın yatak geniş diye aldım fakat 2 yatak birşeltirmesi yapmışlar konforlu değildi.Banyo su gideri tıkalı sanki su hep dışarı taştı.zeninle lavoba arasına engel koymamışlar su giderden gitmediğindne hızlı içeriye taşıyor. onun haricinde iydi.
4 out of 5
Recommended
for Families
by hamit from van

konaklamam

Posted Dec 26, 2014 on Hotels
Genelde memnun olmakla birlikte otelin 5 yıldızlı konfor ve hizmet anlayışı yoktu.
2 out of 5
by A verified traveler

Posted Dec 12, 2013
Cons: Hotellpersonalet var forholdsvis dårlig i engelsk. Noen gode i engelsk og andre kunne nesten ikke snakke engelsk.
Location: Ok beliggenhet.
Vi hadde to rom. Første rom lå i 2. etasje. Vi krevde å få bytte rom da det luktet vondt av kloakk fra badet. Fikk nytt rom i samme etasje med samme resultat. Rommene var for så vidt grei i seg selv, men var utrolig varme. Det fantes mulighet for aircondition, men den var kun satt til varm. Altså liten hjelp. Ved to tilfeller måtte vi be om at rommet skulle rengjøres. Da rommet ikke var gjort i stand når vi kom tilbake på kvelden. For rommet i 7. etasje fikk man nesten aldri riktig antall håndkle. Kopper og glass som var brukt ble fjernet uten at de kom tilbake.
5 out of 5
Recommended
by lucia from roma

otimo hotel, bellissima SPA gratuita

Posted Dec 2, 2013 on Hotels
molto bene. la pulizia della camera non ottimale c'era sempre tanta polvere nei comodini e nei mobili. Spa bellissima con accesso gratuito. Ottima la colazione.
3 out of 5
by Nigel from Bamburgh

Business trip to Ankara

Posted Nov 20, 2013
Pros: Staff were good and the hotel room very clean and modern.
Cons: Free WiFi in your rooms for paying guests and cheaper food.
Location: Not a lot right outside apart from a huge road intersection and the Uni's. Taxis easy to get though.
Had 2 nights 3 days here and got there very easily from the airport. Check in good and efficient and the room was very nice. Had to check out early due to a change in plans and had no problem doing so. Will probably stay at a different hotel next time, however.