Ratings based on 19 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.6 out of 5
68% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
3.5 Service & staff
3.6 Room comfort
3.8 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler

Hotel personale gæster

Posted May 8, 2014
Pros: Gode tennisbaner, søde severingspersonale
Location: Var kun på hotellet
Der var for mange Russer ca 95% ikke fordi vi har noget imod Russer, men de er uopdragne skuper springer over hvis man stå i kø ved buffet eller i bar. Der manglede rengøring og toiletpapir hver after efter kl. 21, på samtlige toiletter på de forskellige barer restauranter, men ellers var det ok.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Ianfrom Bristol

Not bad

Posted Oct 8, 2013 on Hotels.com
It's not like a worldwide 5 star hotel but it's not bad for the money
3 out of 5
Recommended
by A verified travelerfrom Rosny sous Bois

Posted Aug 28, 2013 on Hotels.com
Pas mauvais à part l'absence de wifi même payant dans les chambres ! Obligation de prendre un taxi (cher) - pour se rendre en ville
4 out of 5
Recommended
by melfrom france

service impecc

Posted Aug 22, 2013 on Hotels.com
nourriture excellente et abondante! ,sejour agreable ,personnel très professionnel,propreté nickel.seul bémol trop de chose en russe: ecriteau,animation....c est tout!
4 out of 5
Recommended
for Spa
by Kjellfrom Sverige

Helt ok,men baserat på ryssar!!!

Posted Apr 8, 2013 on Hotels.com
Lite tidigt på säsongen för att uttala exakt hur det kan vara.....var där första v. April. Fräscht men dom börjar först efter påsk att fylla poolen och ta fram utemöbler och ingen övrig uteservering eller underhållning förrän i maj,innespat litet men ok inget 5* dock skulle jag vilja säga,mer 4- Maten kanon men tänk på att detta hotell verkar vara baserat på ryssar då det mesta är översatt till ryska och väldigt lite engelska,då vi var där i april var det nog endast 10pers civilt och ca 75 fotbolls och tennis ungdomar som bodde där med,givetvis ryssar men man träffade mest på dom vid måltiderna då dom tränade annars, men där är dom som de flesta ryssar jag stött på......gamar vid maten och visar ingen hänsyn alls,man kan tro att dom aldrig sett mat eller att dom skall ta med sig hälften hem som dom lastar på sina tallrikar........ Har du inte ont av sånt där så kan jag rek detta hotell,själv skall jag alltid dubbelkolla detta iforst.om det är ryssbaserat för tycker inte om när folk beter sig som om maten skall ta slut på ett all inkl. 5* hotell och inte visar någon som helst mänsklig hänsyn!!!!' Då jag inte är speciellt kräsen vad det gäller hänsyn...... Men efter 3 ryssbaserade hotell har jag fått nog!!!!
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by ADEL

Posted Oct 9, 2012 on Hotels.com
nice reception staff ,it will be nice to extend late for swimming because we arrive after 7pm from conference in another hotel,will be helpful to provide shettle to the centre from hotel, ,BUT MOST IMPORTANT TO PROVIDE FREE INTERNET.
Comment from Hotel Management
Feb 4, 2013 by Ozturk, Hotel Management
Dear OUr Guest ADEL; Thank you for your nice review and visit us. In Adora we are always trying to all requests of every each guest. We are now much better with our all facilities and service. That is why we won Excellence Service Award and Best Animation Team Award. We hope to host you again in 2013 Summer. Best regards Adora Resort Hotel Sales&Marketing Management
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Bra hotell för barnfamilj

Posted Aug 13, 2012
Pros: Vattenrutchkanor, maten
Cons: För hög musik vid stora poolen
Location: Man gör nog inte så mycket runt omkring.. Vi åkte dock tiöl en marknad 5 km därifrån och fyndade lite kläder..
Fantastisk resort med otroligt bra mat, snyggt och fint hela tiden. Det var hög musik nästan hela dagen vid den större poolen men det fanns ytterligare ett område samt en mindre barnpool där det var lite bättre ljudnivå. Kanonfin barnklubb för små, ett eget Smurfland hade de:) men då 99% av hotellets gäster är ryssar pratade endast ledarna ryska. Det gjorde dock inte oss något utan vi gick in med våra barn och målade ibland och lekte. På kvällen var det minidisco för alla barnen på stora scenen, något vår dotter älskade!
4 out of 5
Recommended
by Lena

Fin strand og ganske barnevennlig

Posted Jul 29, 2012 on Hotels.com
Bra! Men kjedelig at veldig få av de ansatte på hotellet skjønte engelsk og negativt at barnediskoen var på russisk. Hadde den vært på engelsk kunne i hvert fall vi voksne forklart til barna hva som foregikk. Og negativt for de tyrkiske som var der, vi var tross alt i Tyrkia og ikke i Russland!
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Good hotel

Posted Jul 3, 2012
Pros: Food
Cons: People at hotel the guests very cold
Location: U are hotel based when u get there
Family hotel food great...Weather is amazing!!! We would defo go back
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jun 1, 2012 on Hotels.com