Ratings based on 38 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
82% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.9 Room comfort
4.1 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler

Ok hotel, dårlig service

Posted Jul 13, 2015
Fint hotell nær stranden, men leter du etter et sted der du blir møtt med et smil, da bør du velge et annet hotel. Medarbeiderne virket ikke særlig blide, og kunne noen gang ha et litt frekt kroppsspråk når du kommuniserte med dem. Virket som om de var umotiverte. De som serverte i terrassen var fantastiske. Rett og slett. Anbefaler white gold hotel, var der for to år siden, og var mye mer imponert av dem.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Comfort hotel

Posted Apr 7, 2015
Bra service og mange barer og mat muligheter. Spaet tilbyr basseng behandling gym. Rimelige priser på frisøren på hotellet. 7 euro for herreklipp.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler from Danmark

godt hotel også i førsæsonen

Posted Apr 6, 2015
Cons: drinkkort i baren
havde 3 dage 20-23 Marts . vejret var ikke med os så dejligt at der var Spa og indendørs pool.som kan benyttes gratis også selvom du ikke tilkøber massage. du afl. blot håndklædekort i i spaens reception så får du udlev. nøgle til omklædening. alle udendørs faciliteter var ikke i gang endnu, derfor prisen. er enig i at det i europærisk standard svarer til 3- 4 stjerner. maden var god og personalet hjælpsomt også selvom vi tjekkede sent ind. savnede et drinkkort i baren så man kunne vide hvilke drinks der var med i all inclusive, til gengæld er de ikke fedtede med alkoholen, lidt rigelig til vores smag. HUSK at beregne 150 euro tur/retur hvis du benytter hotellets taxiservice, det var uden problemer. shoppingcentret/område i nærheden var lidt nedslidt men flinke at handle med. Alt i alt er vi godt tilfreds med hotellet og kunne godt finde på at komme igen.
3 out of 5
by A verified traveler from Moscow

It is not a five star hotel

Posted Oct 20, 2014
Location: Every wednesday there is a market in the city. To the right when going by the beach.On the market you can by clothes, watches, food, shoes, underwear
We spent a week in this hotel Pluses: - Food is great, especially evening grills - Great evening shows, though with too low roof. Performers (acrobats) sometimes had to come to the first row to show their tricks. - Good personnel (german-, english-, russianspeaking) Minuses - Terrible wifi. In our building there was none. Had to go to the lobby. And it was extremely slow. - We had to pay for safe. Five star hotel must include this service free of charge. - Only one card per number. When we asked for the second one we were told that just come together. In this case there wouldn't be any need in two cards. - Lack of warm blankets in the room. - Two beds instead of one double bed. Just specifics - This is a "german" hotel.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Amazing

Posted Sep 15, 2014
This hotel was perfect. Everything about it was amazing in particular the staff and food available. I would recommend this to my family and friend and would definitely go back.
2 out of 5
by A verified traveler from Nyköping

Absolut INTE ett 5-stjärnigt hotell

Posted Aug 19, 2014
Pros: Vattenrutschkanorna.
Cons: Allt.
Location: Shopping bland en massa påstridiga säljare som näst in till blev asjobbiga.
Otrevlig personal överlag. Dåliga restauranger, speciellt bufférestaurangen som var oerhört stressig och bullrig. Vid incheckning, mitt i natten (vilket hade aviserats) var rummet inte färdigt. Vid påpekanden om saker som skulle åtgärdas fick vi vänta länge och stöta på vid flera tillfällen. Svindyr safety-box. Ju fler vi var som var incheckade på rummet desto dyrare blev boxen. Helt galet oseriöst.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 15, 2014 on Hotels
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from S

Jättefin hotell med fina pooler.

Posted Aug 13, 2014
Jättefin hotell med fina pooler, barnvänlig hotell.
3 out of 5
Recommended
for Families
by 1 from 1

la qualite du service pas bonne

Posted Aug 11, 2014 on Hotels
La qualite du service
4 out of 5
Recommended
for Families
by Odd og Annie Ilseth

Posted Jun 17, 2014 on Hotels
Meget bra hotell. Svært hyggelig betjening og god serice. Det var orden og renslighet. Fine oppholdslokaler og hyggelig atmosfære. Skulle vi som et eldre ektepar sette fingeren på noe, så var det at lydnivået ved utendørspoolen enkelte ganger var høyt og at musikken var mye bas og trommepreget, altså dunk - dunk musikk. Hotellet kan anbefales.