Ratings based on 45 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
98% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.7 Room comfort
4.0 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Mariannefrom København

Rart lille sted.

Posted Nov 10, 2014 on Hotels.com
Dejligt lille hotel med venligt og ualmindeligt serviceminded personale. Ikke specielt børneegnet.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jun 20, 2014 on Hotels.com
1 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jun 17, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Ismo 62vfrom Rovaniemi

Posted Jun 9, 2014 on Hotels.com
Hotelli hyvällä paikalla.Kohtalaisen hyvä AI.Huone sopivan kokoinen.Ranta lähellä.Viihdyimme vaimon kanssa hyvin.Palvelu hyvää.
1 out of 5
by Gemalfrom Malmö

Nära till Kleopatra stranden

Posted Jun 5, 2014
Pros: Personalen väldigt trevliga och hjälpsamma.
Cons: Rökningen borde förbjudas på rummen, och platser i närheten av reception ,lobbyn
Location: Kleopatra stranden 100m,Damlatas buss till Borgen(Kale)Ataturk gatan massor av restauranger, Grand Bazar varje Fr grönsak torg,hamnen 20min promenad
Hotell romen är förr små, finns ej plats förr väskorna ,det luktar rök i korridorerna , man kan ej sita på balkongen på grund av röken,i lobbyn det luktar rök också på grund av, dörren är öppet, och dem röker på terrassen. Matten ,frukosten :var ok ,förutom att det saknades olika sorters bröd, yoghurt, och frukt. Middagen: det var sådär förr att vara en 4 stjärnigs hotell, men det var gott om vegetariska rätter.
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Silje Gjervikfrom Alanya

Herlige hotellansatte!

Posted Apr 27, 2014 on Hotels.com
Fantastisk opphold, blide og fornøyde ansatte, variert og god mat, rene og pene rom :)
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Härlig personal!!

Posted Apr 12, 2014
Underbar personal som verkligen ställde upp. Rummet var litet men fyllde sin funktion och det var rent dock hade jag nog tyckt att sängkläderna kunde ha bytts oftare (byttes en gång på en vecka). Dock var frukosten inte i min smak. Men det fanns massor med grönsaker och det stod en kock som stekte ägg, bacon mm. Poolområdet var trevligt men poolen var till för att svalka sig i varma dagar mao inget för simturer. Ett bra hotell för den som vill bo nära stranden och bra restauranger i närheten. Speciellt Elite och George Coffe var riktigt bra restauranger.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Fin beliggenhet. Nær Cleopatra beach.

Posted Apr 11, 2014
Gjestfrie og vennlig personell. Flott tyrkisk bad. Kan anbefales. Litt små rom. Hotellet kunne hatt godt av en oppgradering, men alt i alt positivt intrykk.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Charlottefrom Horsens

God værdig for pengene

Posted Dec 8, 2013 on Hotels.com
Fint mindre hotel med central beliggenhed.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Passelig avstand til strand og byliv.

Posted Dec 2, 2013
Pros: Først og fremst at det var veldig rent og velholdt. Betjeningen veldig forekommende og blide. Ikke noe stress, iallefall ikke nå sist i sesongen.
Cons: Kanskje noen flere TV kanaler på engelsk eller skandinavisk (norsk)? Og så bør det vel finnes to stoler i et dobbeltrom?
Location: Strand, Trimpark, Badeland, Tyrkisk bad, Shopping både billig og dyrt, busstopp. Restauranter engros.
Stille og rolig nå på senhøsten. Hørbar TVlyd fra naborommet. Ellers veldig rent og støvfritt overalt.