Ratings based on 14 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
93% of guests recommend
3.7 Room cleanliness
3.7 Service & staff
3.3 Room comfort
3.6 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
by Aryan

This traveler left a rating score only Posted Sep 2, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by O.Sfrom Stuttgart

Alles Super 1A

Posted Aug 17, 2014 on Hotels.com
Alles war sehr schön Bedienung war super nett das essen hat sehr gut geschmeckt 10 min zum Strand 15 min Stadtmitte zu Fuß Taxi kosten umgerechnet 5€ Das einzige was mir persönlich nicht gefallen hat es läuft kaum bzw. Sehr selten Musik
5 out of 5
Recommended
by jkfrom uk

great hotel

Posted Mar 31, 2014 on Hotels.com
good service, good food, good location, good value, would stay again
2 out of 5
Recommended
for Families
by Filip

This traveler left a rating score only Posted Mar 28, 2014 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
by A verified travelerfrom Norway

Ikke som forventet!

Posted Feb 24, 2014 on Hotels.com
Standard rommet jeg fikk var noe helt annet enn bildene viser. Det var slitt og hadde standarden til en 3 stjerners. I tillegg var det veldig lytt og kun en vanlig dør som skilte mellom rommene. Hotellet hadde oxo en policy om skift av håndkler hver tredje dag, noe jeg syns er helt absurd med tanke på at dette hotellet skal gjenspeile et 4 stjerners hotell. Damen i resepsjonen var hyggelig og var behjelpelig slik at vi kunne få nytt skift hver dag. Maten var god. Beliggenheten var en av grunnene til at vi booket dette hotellet, kun 5 minutter fra stranden og byen.
5 out of 5
Recommended
for Families
by Hansfrom Horsens

Posted Feb 11, 2014 on Hotels.com
sørdeles fint til prisen
3 out of 5
Recommended
for Shopping
by Cafer Ayhan

Trasig säng, dålig service

Posted Feb 6, 2014 on Hotels.com
Jätte dålig eftersom gymmet var stängt dem sa att det var under renovering men det tror jag ej på, sängen var ganska dålig kändes som om inre va sönder, dålig service
3 out of 5
Recommended
for Families
by Kristinfrom norge

Dårlig service

Posted Jan 27, 2014 on Hotels.com
Når vi booket dette hotellet forventet jeg ett fresht hotell med tilsvarende rom. Både bilder og beskrivelse virket lovende. Det var også ett pluss at hotellet hadde trådløst internett. Vi fikk gamle,mørke rom, uten noen sjangs til å bytte,heldigvis skulle vi være der i bare 5 dager.Når internett heller ikke fungerte, gikk jeg å sa ifra til resepsjonen. Da fikk jeg beskjed om at "sånn hadde det faktisk vært lenge". Da jeg truet med å flytte, ordnet det seg merkelig etter bare noen timer. Varmepumpen på det ene rommet fungerte heller ikke, og resepsjonen ga beskjed om at det bare var å slå den av å på!! Greit de tror vi er dumme altså...4 personer var å så på den uten at de klarte å fikse den.. Kelnerne var plagsomme, umulig å spise i fred, så selv om vi hadde halvpensjon, ble det bare med en middag og en frokost på hotellet.jeg har vært i Alanya ca 50 ganger, dette er ett av de dårligste hotellene så langt!
3 out of 5
by A verified traveler

Udemærket - det var vel fint nok?

Posted Oct 15, 2013
Pros: Personalet var helt klart hyggelige og rare mennesker!
Cons: Maden og faciliteter på stedet. Wi-fi'en virkede ikke optimalt og det såkaldte spa og fitness var ikke ligefrem hvad man havde håbet på.
Location: Beliggenheden var fin - tæt på det hele og dog så langt væk at der var ro om natten.
Der var noget tumult i starten af opholdet omkring over booking af hotel - så den første nat tilbragte vi på et andet hotel. Dårlig stil, men det blev dog taklet fint nok. Maden var vel son okay. Men morgenmads buffeten var MEGET trist og kedelig. Det var meget det samme mad der blev serveret og det blev man træt af. Hele oplevelsen var dog OK.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Nilsenfrom Oslo

Clean Hotell

Posted Aug 8, 2013 on Hotels.com
Anbefales