Ratings based on 48 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
94% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.8 Room comfort
3.9 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

docklands

Posted Mar 4, 2015
Pros: De wijk ligt aan de rand van het centrum. Er kan gratis geparkeerd worden in de buurt. De ontvangst bij de receptie is prettig.
Cons: niets
Prettig hotel, kleine maar zeer schone kamers. Goede bedden. Lekker ontbijt, ruime keus aan brood, yoghurt, beleg, vers fruit en sap. Er zijn verschillende leuke restaurants op het Eilandje, dat is 5 minuten lopen vanaf het hotel. In het hotel zelf is een bar, op elke verdieping kan gratis koffie en thee gehaald worden.
3 out of 5
by A verified travelerfrom Breda

hotel Antwerpem

Posted Mar 3, 2015
Pros: Personeel was vriendelijk en het ontbijt goed. Prettig was de uitchecktijd en ontbijttijd van 12.00 op zondag
Cons: Schoommaak kamer, verlichting. ruimte van de kamer zelf zal moeilijk worden
Location: locatie is goed maar zal met name in de zomer aantrekkelijk zijn.
Personeel was vriendelijk en het ontbijt goed. De kamer was erg klein slechte verlichting en niet goed schoon, de badkamer wel. De badkamer was erg klein. Prettig was de uitchecktijd en ontbijttijd van 12.00 op zondag.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Goes

Gratis upgrade kamer

Posted Feb 25, 2015
Pros: Vriendelijkheid, hotelvoorzieningen, goed ontbijt, dicht bij het centrum ...
Location: Wordt stillaan een bruisende stadswijk aan het water. Blikvanger is het Museum aan de Stroom.
Door mijn fout een verkeerde boeking gedaan. Het hotel was vol maar de manager heeft ons kosteloos geüpgraded naar een andere appartement. Een dikke pluim!!!
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Leuk, kleinschalig hotel.

Posted Jan 5, 2015
Leuk, kleinschalig hotel met vriendelijk personeel en schone kamers. Ik was hier met Oudjaarsnacht en speciaal daarvoor was er de mogelijkheid tot kosteloze latere uitcheck en ontbijten tot maar liefst 13.00 uur. Een goede passende service die mij erg heeft verrast!
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Preis/ Leistung & Lage prima, einfach & gut...

Posted Jan 3, 2015
Pros: modernes Design, gutes Frühstück, netter Empfang, kostenfreie Parkplatz
Cons: mehrere Kaffeeautomaten im Gang/ auf den Fluren außer Betrieb, Zimmer sehr modern, jedoch auch sehr dunkel eingerichtet
Location: gut für Städtereise- 30 Minuten zu Fuß zum Bahnhof/ Zoo & Co, direkt im Hafen
gut für Städtereise- 30 Minuten zu Fuß zum Bahnhof/ Zoo & Co, direkt im Hafen, Hunde erlaubt, sehr nette Begrüßung, Silvester in Antwerpen war super
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Vendulafrom Pilsen, Czech Republic

Perfect

Posted Nov 24, 2014 on Hotels.com
My friend and I enjoyed our stay in this hotel very much. Everything was just great. We chose for this hotel because it was close to sportpaleis where we went for a concert. It took about 10 minutes by taxi to get there. Breakfast was great and free parking infront of the hotel. Rooms very cosy, very clean and the bed was comfortable. I will definitely be back.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Yves

This traveler left a rating score only Posted Nov 23, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Stéphanefrom Dunkerque

BW Anvers

Posted Nov 7, 2014 on Hotels.com
Hotel d'une bonne prestation générale, pas de parking, trouver une place n'est pas forcement facile, le quariter est en travaux (bruyant), sinon pour l'hotel en lui même rienà redire, accueil sympathique et petit déjeuner copieux
4 out of 5
Recommended
by Gfrom Amsterdam

Hotel in a quickly developing area

Posted Oct 27, 2014 on Hotels.com
Unfortunately received a parking fine, despite asking at reception if parking was allowed. There are no clear indications where one can park or not. Friendly lady at the reception and comfortable room with (free) coffee machine in the corridor.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Uitstekend!

Posted Oct 25, 2014
Pros: Vriendelijkheid.
Lekker dicht bij het centrum. Te lopen in zo'n 15 a 20 minuten. Kamer vrij klein, maar erg schoon. Wij hadden een kamer met een groot balkon. De jongen aan de receptie is super vriendelijk. Het ontbijt eenvoudig maar wel smakelijk en genoeg. Parkeerplaatsen gratis.