Ratings based on 49 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.3 out of 5
96% of guests recommend
4.6 Room cleanliness
4.5 Service & staff
4.6 Room comfort
4.5 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

教会の外装が美しいラグジュアリーなホテル

Posted May 11, 2015
Cons: ホテルへの車でのアクセスが、大変判り難くかったです。一方通行が多い上に、駐車場の場所が判りずらいです。ベルギーの街中では、駐車場へのアクセスが判り難く、道も細いため、予約時に案内をしていただけるとうれしいです。
快適に過ごせました。街からも近いのに、とても静かでホッとするホテルでした。ホテルが案内してくださったレストランも、美味しくて快適でした。
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom amsterdam

prima'.Alles goed

Posted May 4, 2015
Pros: bed
Cons: hoe het bad werkt
Location: prima
prima alles netjes. hoe het bad werkt?Waarom accepteert de site dit niet? Waarom is vereist dat ik meer zeg???
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom liege

Hotel accueillant,egret le,cadre magnifique

Posted Mar 28, 2015
Hotel a découvrir ou redécouvrir pour marquer un événement,ma femme et moi avons savouré chaque minute de charme et de bien être...nous y reviendrons.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Davidfrom London

Business trip

Posted Feb 19, 2015 on Hotels.com
Clean room and friendly staff. Breakfast was average.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Limburg

Geweldig hotel. Voor herhaling vatbaar.

Posted Feb 18, 2015
De kamer was top!! Een heerlijk bed waar je het liefst in blijft liggen. Personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. De ontbijtzaal was SCHITTEREND!! en het ontbijt was gewoon geweldig. Zoveel keuze, mooi opgesteld, gewoon helemaal af.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Martinfrom Århus

Udemærket ophold i Mechelen

Posted Dec 22, 2014 on Hotels.com
Ganske som forventet, et interessant hotel i en flot anderledes bygning. Det anbefales at bruge en offentlig P-kælder, og ikke hotellets da den er ret dyr.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Dec 11, 2014
Pros: very nice staff
Room was very dark and poorly decorated. Carpets dirty
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Mooi hotel

Posted Oct 5, 2014 on Hotels.com
Mooi hotel, dichtbij centrum
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Oct 4, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Spektakel 14-18 bezoekerfrom Gendt

Wonderlijke Slaapkathedraal

Posted Sep 15, 2014 on Hotels.com
Op loopafstand van de gezellige terrasjes op de Vismarkt; geslapen in een schitterende kamer (executive-suite) met glas in lood raam, originele kerkzuilen en haast overdadig meubilair. Prima bed, heel belangrijk: goede douche en bad in ruime badkamer. Correcte onthaal/receptie. Vrijblijvend binnenlopen bij royaal ontbijtbuffet voelde wat ongemakkelijk; maar kwaliteit van kazen, Cava en croissants was zalig. Bijzonder van genoten!