Ratings based on 21 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
90% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.4 Service & staff
4.1 Room comfort
4.0 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom utah

Sweet location!

Posted Jan 27, 2015
Super fun location. Be careful if you are driving a car-we had to pull the mirrors in at one point-not for the timid driver. Great location for the view and waking the town. Clean and great ambiance. Nice staff. Loved our stay here.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Hotel op een unieke plek

Posted Nov 4, 2014
Fijn om op zo'n bijzondere plek in deze oude zeer comfortabele parador met een prachtig uitzicht te kunnen slapen.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Parador, wie finden wir Dich?

Posted Sep 24, 2014
Pros: Das Serviceteam!
Cons: Bessere Beschilderung und irgendwie die Parkplatzsituation ändern!
Furchtbare Anfahrt, da Navis dort warum auch immer nicht funktionieren und praktisch keine Hinweisschilder zim Hotel existieren. Ähnlich verhält es sich mit dem Parkplatz - Katastrophe. Nur Dank eines sehr hilfsbereiten Hotelangestellten, der uns seinen Parkplatz überließ, vekamen wir überhaupt einen. Die Angestellten waren allr sehr nett und hilfsbereit- großes Lob!
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 14, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
by Christinefrom Oregon

Dated Hotel With Stunning Views

Posted Jun 29, 2014 on Hotels.com
This parador has incredible views, but the rooms are dated and isn't a great value proposition.
5 out of 5
Recommended
by Jamiefrom Utah

Best place to stay in Arcos

Posted Jun 25, 2014 on Hotels.com
Wonderful chance to stay in a Parador at half the cost of many of the others. Drinks on the terrace is fabulous and the hotel restaurant does wonderful tapas (freshly done, unlike many tourist-oriented spots).
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Roberto Carrerafrom Amsterdam, Netherlands

Een bijzonder mooie locatie

Posted May 11, 2014 on Hotels.com
Een mooi verblijf met een fantastisch uitzicht. De kamer was erg mooi en ruim. Alles in klassieke stijl. Kamer was netjes en schoon. De badkamer was enigszins verouderd. De parador is een beetje moeilijk te bereiken, door de hele smalle straatjes, waar je auto nog maar net doorheen past. Men had bij het hotel wel kunnen vermelden dat je moet betalen om voor het hotel te parkeren. Dit hadden wij bij aankomst niet gedaan en dus hadden we een prent. Je kan tegen een betaling van € 4.70 p/d een parkeerkaart bij het hotel kopen. Daar kwamen wij dus de volgende dag pas achter, terwijl men bij het hotel wist dat wij met de auto waren aangekomen en op hun aanwijzing juist daar hadden geparkeerd. Gelukkig konden wij achteraf nog een parkeerkaart kopen en konden wij hopen dat de boete hiermee teniet werd gedaan. Het eten is prima. Helaas was hier ook een misverstand onstaan. Dit heeft vooral te maken met het slechte Engels van de medewerkers en ons gebrek aan kennis van de Spaanse taal. Verder een fantastisch uitzicht vanaf het terras en vanaf de eetzaal.
5 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Uitstekend hotel

Posted Apr 14, 2014 on Hotels.com
Prima locatie, maar een uitdaging om per auto te bereiken. Parkeren geen probleem.. Vriendelijke bediening.mooi oud gebouw met fraaie kamers. Goede keuken.
5 out of 5
Recommended
for Families
by Nielsfrom Danmark

Spændende kvalitetshotel

Posted Mar 30, 2014 on Hotels.com
Det var et perfekt ophold. Beliggenheden var utrolig, men parkeringsforholdene lidt vanskelige.
4 out of 5
Recommended
by ペンギンfrom ルクセンブルグ

Paradorに泊まりました

Posted Dec 27, 2013 on Hotels.com
ホテルの目の前に駐車場があるのですが、そこまで車で行くのは、道路が非常に細く入り組んでいるため難しいです。私は一旦トライしましたが引き返し、岡の下の駐車場に止めて歩きました。ホテル・部屋は非常に古い(由緒ある)建物を使用しており雰囲気は素晴しかったです。眺めも良かったです。値段から見ると泊まる価値はあると思います。