Ratings based on 216 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.2 out of 5
77% of guests recommend
3.7 Room cleanliness
3.4 Service & staff
3.0 Room comfort
3.1 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified travelerfrom jette

prijs/kwaliteit : ok

Posted Mar 24, 2015
Pros: Ligging, douche,...
Cons: Ontbijt door brood te voorzien
Goed gelegen, vlakbij Metro Pyramid. Dichtbij bezienswaardigheden : pyramide, thermen Carcalla, Trasteverewijk en zelfs het antieke Rome met oa het Colosseum(15 min. Te voet). Anders 2 metrohaltes. Frigo op de kamer, goede douche met warm water, goede bedden. Ontbijt ok, spijtig dat er geen brood voorzien is, er zijn enkel croissants. Heel goed verblijf gehad gedurende 5 dagen, een aanrader voor de prijs die je betaalt.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Goede prijskwaliteit verhouding met goede ligging

Posted Jan 26, 2015
Een hotel waarbij je voor zo'n scherpe prijs niet heel veel moet verwachten, maar die prima voldoet als je er enkel wil overnachten. Het hotel lag ideaal ten opzichte van de metro en centrum van de stad. Het ontbijt was prima te eten. Echter was er weinig diversiteit qua beleg. De kamer was schoon en de bedden waren prima. Klein minpuntje was dat het tweepersoonsbed zoals vooraf aangegeven bestond uit twee lossen bedden die tegen elkaar waren aangeschoven. De douche rook wel muf nadat die gebruikt was en was niet zo heel hygienisch vanwege rottende kozijnen en schimmel. Daarentegen werd kregen we wel netjes iedere dag schone handdoeken en was het personeel behulpzaam en vriendelijk.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Cairo, Egypt

Nice Hotel

Posted Dec 26, 2014
Pros: Location.
Cons: All TV channels are in Italian. Some English channels are required. The room door must be locked from inside without permitting staff to enter.
Location: Roman Rome is one kilometer away from the hotel (Colosseum and other locations)
Except one woman in the reception in morning of some days, all staff is good. It is near to the metro and train stations and roman area of Rome. For Muslims, there are Halal food nearby.
3 out of 5
by A verified travelerfrom Thisted, Danmark

Beliggenhed nær tog, metro sporvogne mm.

Posted Dec 12, 2014
Pros: Lille hotel, udemærket rengøring. Fin placering med en kort gåtur til Metro, tog, sporvogne
Cons: Lidt mere fleksibel wi-fi, ville være godt. Et lidt større udvalg til morgenbordet
Venlig personale. Beskeden morgenmad. Lidt uheldigt med høj musik om aftenen og natten fra nært liggende Bar. Ellers generelt et ok hotel.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Sherborne, Dorset

Reasonable hotel in a central location

Posted Nov 14, 2014
Pros: The central position and the neighbourhood, which was interesting.
Cons: Just spruce up the rooms a bit, contemporary pictures and bedspreads. The bathrooms could be redesigned.
Location: The location would not normally attract the normal tourist, with amenities which serve the locals, but it has bus and metro connections nearby.
We had complimentary breakfast although we paid for the buffet which was disappointing. Also some of the receptionists were more helpful than others. The room was clean but the decor was a little dated, which is probably to be expected for the room rate. The bathroom was a wet room which was difficult if you wanted to get changed in there.
3 out of 5
by A verified travelerfrom 日本

お値段の割には過ごしやすいホテルです

Posted Nov 12, 2014
スタッフさんはいい方々でした バスタオルや石鹸などのアメニティは一通り揃っています 歯ブラシと寝巻きさえ持っていけば、あとは不便しないと思います 朝御飯もついてます 残念だったのは、初日にお部屋のライトの3つ中2つが切れてしまい、 2度スタッフさんに交換をお願いしたにも関わらず5日間の滞在中には直していただけなかったことです それ以外は、駅からのアクセスも良く、おおむね好印象でした
2 out of 5
by A verified travelerfrom AA

Deja bastante que deseas

Posted Nov 10, 2014
Me cobraron la tasa de hotel de tres estrellas, la limpieza de la habitación brillaba por su ausencia, la reposición de los complementos del baño no lo hacían a parte del moho de las paredes y ventanas, el personal de recepción más o menos decente, el desayuno muy mal el servicio se quedaron sin vasos y cogieron uno usado y lo enjuagaron sin jabón ni nada, lo único la cama pero como estábamos tan cansados de tanto andar no me atrevo a opinar , en líneas generales es un albergue en vez de un hotel
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom holland

Goedkoop hotel, maar waar voor je geld

Posted Nov 8, 2014
Cons: Douches
Prima hotel met vriendelijk en goed engels sprekend personeel. Gezien de prijs €25 per nacht incl. ontbijt) absoluut t geld waard. Broodjes bij ontbijt zijn niet te eten maar er zijn wel elke dag 3 soorten croissants of puddingbroodjes. Verder prima koffiemachine. Douche viel tegen, je doucht bijna in je toilet. Gratis kluisjes in dehal. Schoon maar niet luxe.
2 out of 5
by A verified travelerfrom Hasselt

Is zijn prijs maar net waard.

Posted Nov 3, 2014
Cons: Ontbijt is niet goed en de tv's zijn ècht wel te klein.
Rumoerig hotel. Zowel binnen als buiten, zowel overdag als 's nachts. Ontbijtruimte ligt in de kelder zonder daglicht. Ontbijt is heel eenzijdig: ofwel gesuikerde koeken, ofwel taaie broodjes, elke dag opnieuw. Wi-fi is betalend en de tv's zijn echt niet meer van deze tijd: zooo klein! Douche is op het toilet in een plastic gordijn. Personeel is hulpvaardig en Engelssprekend. Kamers worden elke dag vakkundig proper gemaakt.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Einfach und sauber

Posted Nov 1, 2014
Das Hotel ist sehr einfach und für einen kurztrip nach Rom, für jemanden der einfach nur eine saubere Übernachtung ohne großen Komfort benötigt ideal! Es liegt etwa 5-10 Minuten von der nächsten Metro Station entfernt. Das Badezimmer ist wie in anderen Bewertungen schon beschrieben, sehr klein, aber erfüllt seinen zweck! Nur der Kühlschrank im Zimmer war sehr laut, haben ihn über Nacht ausgesteckt und gut! Das Zimmer wurde täglich gereinigt, inkl. Frischer Handtücher. Das frühstück ist natürlich nicht wie in Deutschland! Es gab Croissants und harte Brötchen mit Marmelade oder Honig. Wer wirklich den ganzen Tag unterwegs ist und nur eine Übernachtungsmöglichkeit sucht, sollte dieses Hotel buchen!