Ratings based on 49 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.3 out of 5
100% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.1 Service & staff
4.2 Room comfort
4.3 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Stockholm

En liten bit av lyx!

Posted Jun 23, 2015
Fantastiskt hotell på alla sätt. 😃 Supertrevlig personal, ett hotell som har ALLT (pool, ungdomsrum, bowling..) Man blir alltid överraskad med små presenter 😃 Superbra läge, fina rum, lite hårda sängar, i övrigt Super!!
4 out of 5
Recommended
for Families
by Cüneyt from Bayern

Familien geeignet

Posted May 5, 2015 on Hotels
Super erholsam
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Jens from Starnberg

Verblasster Glanz an der Rezeption. Lage top

Posted Apr 21, 2015 on Hotels
Ankunft 2230. Rezeption Bereits 2100 Uhr geschlossen. Hierzu keine Informationen bei Buchung. Die Notfallnummer (Handy) die an der Rezeption hängt wird nicht abgehoben. Ein sehr freundlicher Barkeeper hilft. Es gibt zwei Freigetränke für die Wartezeit. Mit ca. 30 min Verspätung können dann die Zimmer bezogen werden. Die Zimmer sind schön eingerichtet und sauber. Kleine Kochnische. Sofa. Fernseher. Großer Balkon. Alles was man braucht. Blick auf die Stadt (wie gebucht), wurde enttäuscht. Blick nach hinten. Egal. Ist ja schon spät. Am nächsten morgen wird man mit einem reichhaltigen Frühstücksbuffet belohnt. Für den Preis bleiben keine Wünsche offen. Sehr aufmerksames Personal. Check-out wieder problematisch. Es stehen zwei unklare Posten auf der Rechnung. In der Buchung war Frühstück inkl. Es wurde aber zusätzlich berechnet und erst nach längerer Diskussion erstattet. Ein weiterer Barposten blieb auch unklar und wurde dann storniert. Mit Hotel.com buchen funktioniert hier scheinbar nicht besonders gut :-(
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Super Kurzurlaub mit Kindern

Posted Apr 13, 2015
Alles super toll gewesen. Immer wieder gerne Wir waren 2 Erwachsene und zwei Kinder. Wunderschöner Ausblick vom Hotel auf die Stadt und Berge !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Ok hotell, hverken bra eller dårlig

Posted Mar 25, 2015 on Hotels
Ok hotell. Harde senger. Rommet lå vegg i vegg med heisrom som holdt oss våkne. Bra at det var kjøkken på rommet.
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Jyrki

This traveler left a rating score only Posted Mar 17, 2015 on Hotels
3 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Birger Lukas from Moss

Hotell med potensiale!

Posted Mar 12, 2015 on Hotels
Har bodd på dette hotellet fem ganger tidligere, og de utnytter ikke sitt potensiale til å bli bedre. Vi hadde fireroms leilighet som er romslig, men trenger å friskes opp. Møbler og gardiner har sett sine bedre dager, men det funker om du digger gult. Det er rent og pent når du kommer, men de er altfor slappe når det kommer til rengjøring mens du er der. Vi hadde ikke et besøk hvor det sto på agendaen. Frokosten er en saga blått, må gjøres noe med og nå har de i tillegg skaffet kaffemaskiner som bruker evigheter pr. kopp og som gjør at det blir metervis med kø. Håpløst, og sånn var det ikke tidligere år jeg har vært der. Don`t fix it if ain`t broken - særlig ikke til noe som er mye dårligere. Servicen er så som så, men hotellet er stort, har basseng, Sauna, Spa og ligger bra til. Bad Gastein er bratt, men taxi kommer fort for å frakte deg til skianleggene.
3 out of 5
Recommended
for Families
by Anders from Lidköping

Ej nöjd Gäst!

Posted Mar 11, 2015 on Hotels
Har bott på Hotellet vid två tillfällen. Båda gångerna fick vi vår lägenhet vid korridoren och vid båda vistelserna har vi blivit väckta av högljutt talande personer i korridoren på natten. :-( Nu sista gången fick vi ej någon städning eller handdukar bytta under hela vistelsen. När vi tog upp frågan i repan så sa det att de endast bytte ut handdukar på lördagen. Då var vår vistelse strax slut då vi åkte på söndagen. Ingen bra service med andra ord. Vi kommer att titta efter annat hotel i Bad Gastein nästa gång.
5 out of 5
Recommended
for Families
by Jørgen from Copenhagen

Fantastic base for skiing holiday!

Posted Mar 11, 2015 on Hotels
Well equipped and super clean. Very nice service and friendly staff.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Håkan

This traveler left a rating score only Posted Mar 9, 2015 on Hotels