Ratings based on 75 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
95% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
3.9 Service & staff
4.0 Room comfort
3.6 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Alaska

Excellent reasonably priced hotel near RR station.

Posted May 22, 2015
Pros: Great location and clean. Nice breakfast
Cons: Really nothing...walking up 4 flights with luggage is good exercise!
Easy walking distance from Kiel railroad station of about 5 blocks. Very clean. Be prepared though...no elevator and a four story hotel! Many restaurants and services within walking. You can rent bike next to RR station.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted May 3, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Håvard from Tønsberg

Helt greit hotell

Posted Apr 20, 2015 on Hotels
Overnattet der for en natt grunnet jobb i Kiel. Helt ok for et kort opp hold. Litt slitent, men oppussing var igang. Hyggelig personale.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Vorbasse Danmark

Dejligt hotel med god stemning

Posted Apr 11, 2015
Pros: Super dejligt med mulighed for at parkerer i en parkeringskælder ser bliver aflåst om natten, det var klart pengene værd at vide bilen var i sikkerhed
Cons: ville være dejligt at det var muligt at vælge et værelse i stueplan hvis man er gangbesværet, da der ikke er elevator er der meget langt til anden sal
Location: Dejlig tæt på gågaden og centrum af byen og stadig i et roligt område, vi havde udsigt til vandet og var tæt på Sparkassen-Arena og Kiel Operahus
Skønt stort værelse ( nærmere en suite) med stor altan/ balkon og dejligt badeværelse Kæmpe overdådig morgenbuffet og lækker mad på menuen til aftensmad Hjælpsomt personale som gør alt hvad de kan for at hjælpe med adresser åbningstider eller tips til hvad der er værd at kigge på i området
3 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Apr 5, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

veekendophold

Posted Mar 10, 2015 on Hotels
dejligt ophold rimelig beliggenhed fra centrum ok værelser dejlige store med balkon ud til havnen dejlig udsigt eneste var en lidt kedelig morgenmad men til prisen ok
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Stuttgart

Ordentliches Hotel in Zentrumsnähe

Posted Feb 23, 2015
Pros: Frühstück.
Cons: Preis - Leistungsverhältnis passt
Location: In der Nähe des Bahnhofs und des Hafens.
Alles bestens. Sehr freundliche Rezeption, Hotel liegt sehr zentral.
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Preben from Bevtoft

Weekend tur

Posted Jan 22, 2015 on Hotels
Et rigtigt godt hotel til små priser, med meget store og rene værelser, og rigtig fint morgenmad, Vi gik den ene vej i byen og tog så en taxi hjem til hotellet ( 5.5 euro) Hvis man er 4 er det billiger med taxi end med bus.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Frielendorf

Schönes Hotel mit großem Balkon

Posted Jan 9, 2015
Nah zum Zentrum, Bushaltestelle vor der Tür. Frühstücksbuffet war sehr gut. Mit Lachs, Heringssalat und knusprigen Brötchen ein echtes Highlight. Preisleistungsverhältnis stimmt hier.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from sachsen-anhalt

Ordentliches Hotel in guter City-Nähe

Posted Dec 31, 2014
Pros: Das Zimmer hat einen ziemlich frisch renovierten Eindruck gemacht und das preis-Leistungsfähigkeit-Verhältnis war M.e. Mehr als ok.
Location: City-Lage; alles gut zu Fuß erreichbar.
Alles war soweit ok; Flure/Gänge etwas abgewetzt, aber das Zimmer tadellos. Frühstück gut und reichhaltig und das Personal war völlig ok.