Ratings based on 11 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.5 out of 5
100% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
3.4 Service & staff
3.6 Room comfort
4.3 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Stopp på vägen till Berlin

Posted Aug 25, 2014 on Hotels.com
Det var ok, men frukost ingår inte. Totalpriset blir därmed högre än vi förväntat.
1 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Nicht empfehlenswert

Posted Aug 19, 2014 on Hotels.com
Das Hotel wollte, dass ich mehr als gebucht habe bezahlen. Das ist gar nicht Fair, deshalb würde ich diese Hotel gar nicht empfehlen. Der Geschäftsführer hat gesagt, dass er mit Expedia klären will und nachträglich wird er das Geld von meine Konto abziehen. Lächerlich!
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Nice small hotel - serviced as an individual !

Posted Aug 4, 2014 on Hotels.com
The clear upside of this hotel not having a huge number of rooms is pleasent service being handed as an individual.... breakfast, food etc... very nice.... I will come back.
3 out of 5
Recommended
for Families
by A verified travelerfrom Vargön

Trångt med fin frukostbuffet

Posted Jul 31, 2014
Pros: Frukostbuffen var väldigt bra med stort urval.
Cons: Rummet med sin litenhet borde nog inte komma upp som alternativ när man söker efter plats för två vuxna med två så pass stora barn.
Vi hade en bra vistelse på hotellet. Vi bokade rum för två vuxna och två barn. Det lilla rummet hade försetts med en enkelmadrass på golvet, så vi fick ha vår 9-åring i dubbelsängen. Det blev trångt, vilket påverkade nattsömnen negativt. Rummet, som liksom flera andra, nådde man genom en utvändig gång, och alltså inte via en invändig korridor. Rummet var välisolerat från ljud utifrån. Frukostbuffens rika utbud av god mat var en positiv upplevelse.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

....

Posted Jul 28, 2014
Cons: Klimatisierung der Zimmer an heißen Tagen schwierig. Klimaanlage fehlt. Teils große Fensterfront ab mittags in der Sonne. Zimmer heizt sich stark auf
.......................................................................
3 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Ok i utkanten av stan

Posted Jul 5, 2014 on Hotels.com
Helt ok i utkanten av stan.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Johanfrom Stockholm

Fantastisk frukost

Posted Jun 26, 2014 on Hotels.com
Trevligt hotel med restaurang. Vi kom sent på natten och det var lite trixigt att hitta receptionen, runt hörnet i den stängda restaurangen. Största behållningen var frukostbuffen som innehöll en hel del överraskningar - lokalt producerade ekologiska charkprodukter, små terriner med svampsallad, grillad aubergine, gott ingefärsvatten... Överträffade alla förväntningar. Trist dock att priset för en familj med fyra på hotels blev 60% dyrare eftersom barnens sängar kostade extra...
4 out of 5
Recommended
by Linda Grimstedtfrom Södettälje

Lantligt nära stan

Posted Jun 10, 2014 on Hotels.com
Blev positivt överraskade av detta lilla hotell. Bara en kort resa utanför Rostock, men med hästhagar och bykänsla precis bredvid. Fin frukostbuffé, särskilt på helgen. Spännande restaurang som vi tyvärr inte hann besöka.
4 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Feb 17, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Jan 7, 2014
Cons: Leider hatte ich wieder vergessen, beim CheckIn nach den Wifi Passwort zu fragen. Ein Hinweis wäre super gewesen.