Ratings based on 392 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
98% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.9 Room comfort
4.2 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Feb 15, 2015 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Joakimfrom Spentrup

Luksus til billige penge!

Posted Feb 14, 2015 on Hotels.com
Stop jeres søgning - nu! Det bliver ikke bedre. Hotellet er ret nyt og værelset ligeså. Et lækkert og rimelig stort hotelværelse, som er luksuriøst og ligger tæt på alt! Morgenmad valgte vi ikke, da vi har en forkærlighed for de lokale bagere, hvor man for små midler kan spise lækker morgenmad og drikke kaffe. Hotellet ligger lige ved banegården og 200 meter fra "strøget" i byen.100 meter væk ligger der to spise-/spillesteder, som laver de lækreste italienske retter - billigt og ligeledes sælger det lækreste hvedeøl. Der findes næppe et hotel i Kiel, som er bedre eller bare lige så godt - når prisen tages i betragtning.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Feb 12, 2015
Schöne, saubere Zimmer, sehr freundliche Rezeption.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Torbenfrom København

Fint hotel til en weekend

Posted Feb 11, 2015 on Hotels.com
Dejligt hotel med super god beliggenhed. God offentlig parkering mod betaling. Dejlig morgenmad som dog koster ca.100 kr. pr. person. Eneste minus er en stenhård seng.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Ausreichend für uns

Posted Feb 4, 2015
Location: Kino und Einkaufsmöglichkeiten direkt um die Ecke.
Wir sind nur eine Nacht geblieben. Der Service war nett, das Zimmer sauber. Leider gab es nur 4 TV-Programme in miserabler Qualität. Das Frühstück war lecker.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Gertrudfrom Halmstad

Weekend

Posted Jan 27, 2015 on Hotels.com
Var på konsert i Kiel,hotellet låg centralt nära Spaarkassearena. Bra parkerings möjligheter, bra frukost, små enkla rum men pris värt.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

alles gut

Posted Jan 18, 2015 on Hotels.com
alles ok
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by e.p.m.

This traveler left a rating score only Posted Jan 17, 2015 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Åsefrom Oslo

Plusser og minuser

Posted Jan 14, 2015 on Hotels.com
Oppholdet på dette hotellet var nesten perfekt - hadde det ikke vært for utrolig vonde senger ... Madrassene var harde som stein og ganske ubehagelige. Og slik bør det ikke være! Skjønner poenget med at madrassene var "innhyllet" i plast, men det viktigste bør være at gjestene får sove ordentlig om natten heller enn å la madrassene få "et langt liv". Men vil også nevne noe positivt om hotellet: Perfekt beliggenhet, stille og rolig, velsmakende frokost. Vi kommer gjerne igjen, men da håper vi på bedre senger! Mulig vi var ekstra uheldige?
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Schleswig-Holstein

Nur als Durchgangshotel zu empfehlen

Posted Jan 13, 2015
Pros: Die zentrale Lage zum Bahnhof und zur Shopping-Meile
Hatten ein Business-Zimmer gebucht. Das Zimmer war recht klein, die Dusche viel zu eng. Es roch nach Urin im Bad. In dieser Preiskategorie habe ich einfach mehr erwartet. Personal nett.