Ratings based on 27 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.2 out of 5
96% of guests recommend
4.6 Room cleanliness
4.1 Service & staff
4.3 Room comfort
4.4 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 10, 2014 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Ein Wochenende in Bergen auf Rügen

Posted Sep 3, 2014
Pros: Abendessen: lecker, ausreichende Portion, qualität Frühstück: siehe Abendessen Service und Personal Das man ein Hund kostenlos mit bringen darf
Cons: Küche besser abdämmen. Bequemere Möbel auf dem Zimmer Schwimmbad im Haus
Location: Mitten in Bergen auf Rügen. Der Ort liegt central auf der Insel.
Der Herr am Empfang war sehr nett und auf Zack. Auf dem Flur zum Zimmer war eine Lampe defekt und wurde leider nicht getauscht. Zimmer war sauber und ordentlich aber leider über der Küche. Das Internet war kostenlos und schnell. Leider ging es erst nach einem Router Neustart (selbst durch geführt). Abendessen und Service sehr gut, sowie das Frühstück. Betten hätten meiner Meinung nach etwas härter sein können. Wir würden wieder in das Hotel ein Checken.
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Posted Sep 2, 2014 on Hotels.com
Sehr angegenehmer Aufenthalt mit Optimierungspotential beim Frühstücksbüffet.
5 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Ingunnfrom Sørum

Trivelig hotell

Posted Aug 20, 2014 on Hotels.com
Vi hadde dessverre et kort opphold da vi var på gjennomreise. Hotellet var meget sjarmerende og koselig og innbød til et lengre opphold.Det som for vår del var negativt, var at vi med nød og neppe rakk å komme tidsnok. Personalet var i ferd med å låse da vi ankom hotellet. Vi ringte tidligere på kvelden og varslet at vi ville ankomme sent (med fergen) og fikk beskjed om at det var greit.
4 out of 5
Recommended
by Kurtfrom Rødovre

Posted Aug 11, 2014 on Hotels.com
Godt hotel i hyggelige omgivelser
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 27, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Nettes Hotel mit hervorragendem Service

Posted Jul 23, 2014
Das Hotel liegt zentral in Bergen, aber dennoch sehr ruhig. Am besten fanden wir den freundlichen und zuvorkommenden Service - wir kommen gerne wieder!
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Anne Liljeqvistfrom Danmark

Hyggeligt ophold

Posted Jul 17, 2014 on Hotels.com
Netop hjemvendt efter en lille uge på Rugen. Rigtig hyggeligt hotel midt i byen Bergen, meget venligt personale og fine omgivelser. Der er dog ca 15 km til fine sandstrande og lidt kørsel til utroligt smukke naturoplevelser. Vi havde cykler med, som vi kunne låse inde i en tilhørende garage, hvilket vi ikke vidste var muligt på forhånd. Bestemt et anbefalelsesværdigt hotel! Et ekstra plus var at de stillede fladskærme og storskærm op til fodbold VM finalen i den hyggelige gård i forbindelse med hotellet, hvor byens borgere kom og kiggede med og sørgede for god stemning.
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Vännerna

Bra hotell till skapligt pris

Posted Jul 17, 2014 on Hotels.com
Fint hotell, trevlig personal och bra restaurang. Ligger bra till om man åker runt på Rügen och ser sig om.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Kiva hotelli

Posted Jul 13, 2014 on Hotels.com
Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla saareen nähden, sopivat etäisyydet eri paikkoihin. Perhehuone hyvän kokoinen ja siisti, miinusta näin helteillä ilmastoinnin puuttuminen. Aamiainen ihan jees.