Ratings based on 46 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
2.8 out of 5
78% of guests recommend
3.0 Room cleanliness
2.6 Service & staff
2.7 Room comfort
2.7 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
by A verified travelerfrom Nîmes

Ce n'est pas un hôtel c'est une appartement colloc

Posted Jan 2, 2015
Alors tout d'abord il faut etre à l'adresse a 15h, pas avant sonner a "principal 1" et attendre. L'hotel et la reception ne sont pas a la meme adresse, (c'est en descendant l'avenue au metro jaume I a droite dans la rue) pas facile. Les douches sont utilisés par tout les personnes ayant reservés et le petit déjeuner n'est pas tellement approvisionné. Si vous rechercher un minimum de confort et d'intimité je ne vous le recommande pas vraiment, pour les jeunes qui veulent faire des economies c'est bon il y a l'essentiel ;p . Reserver directement au numero de l'hôtel.
2 out of 5
Recommended
by Yi Min Jeongfrom 한국

좋은 위치 좁은 방 시끄러운 밖

Posted Oct 16, 2014 on Hotels.com
일단 위치는 참 좋은데 처음 찾아가는 것부터 너무 어려웠습니다. 1시간 넘게 땀흘려가며 무거운 짐들고 찾았는데 프론트도 따로 있고 미리 알려주지도 않고. 방도 좁고 창문도 사진과 다르게 정말 작았습니다. 가격 대비 좋은 곳이 아닌 것같습니다.
2 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

Intet dagslys

Posted Oct 14, 2014 on Hotels.com
Værelset havde kun et ganske lille vindue, ca tredive cm bredt, og skoddet udenfor kunne kun åbnes ti cm, hvilket betød at der ikke kom noget dagslys ind i rummet. Fuldstændigt uacceptabelt. Morgenmaden var elendig, hvidt toustbrød, sukkermarmelade og den slags, ikke et stykke frugt eller grønt. Beliggenhed ud til stor, stærkt traffikeret vej, men lige midt i herlighederne. Vælg et andet hotel hvis det er muligt
3 out of 5
Recommended
for Families
by IngunnEfrom Drammen

fin beliggenhet - laaang ventetid for innsjekk

Posted Oct 3, 2014 on Hotels.com
Dette er et helt ok sted, men vi ble litt skuffet. Har bodd på samme Barcelona-kjede tidligere og fikk da et mye nyere og mer komfortabelt rom/leilighet, mens dette fremsto mer som et ungdomsherberge. Alle AinB&B har samme innsjekkssted, og må ringes til for å komme inn. Mens det sist gang kom noen å registrerte oss inn etter ti minutter måtte vi nå vente en time på gata. Det var ikke tilfredstillende.
1 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 21, 2014 on Hotels.com
2 out of 5
Recommended
by Peterfrom Danmark

Dårligt men centralt

Posted Sep 15, 2014 on Hotels.com
Dette er ikke stedet for de ser ønsker comfort! Da vi ankom stod vi foran en lukket port uden antydning af, at der lå et "hotel" bag gitrene. Vi ringede til et telefonnummer som stod på vores reservation og fik fat i en person, som sagde at der ville komme en og åbne for os med det samme. Vi ventede i 20 minutter inden vedkommende dukkede op. Han var sød men forvirret og kunne ikke finde ud af, hvilket værelse der var vores. Så vi ventede 20 minutter igen. Morgenmaden er forfærdelig med mindre man er vild med toastbrød, syltetøj og 24 grader varm yougurt. Værelset er.. vel et værelse. Underlagenet ville ikke sidde fast, så jeg endte med at ligge på selve madressen hver nat. Det positive er beliggenheden som er helt centralt. Hotellet er ok rent, og airconditionen virker.
2 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by gaufrettefrom france

les 2 réceptionnistes sont parfaitement imbuvables

Posted Aug 29, 2014 on Hotels.com
très ,mauvais accueil de la part des 2 réceptionnistes, la chambre était propre, trés modeste sans une chaise ou porte manteau pour mettre les habits, les communs : salle de bains ou cuisine sont propres, correctement équipés, sans plus ..le tout donne sur une avenue trés trés bruyante et passante, nous avons dormis avec des bouchons d'oreilles ...
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Alejandro

This traveler left a rating score only Posted Aug 28, 2014 on Hotels.com
3 out of 5
Recommended
by S.T

좋은 위치.

Posted Aug 1, 2014 on Hotels.com
카탈루냐 광장이 매우 가까워 교통이 편리하고 관광지 역시 가깝습니다.다만 리셉션이 다른 곳에 있다는 정보가 호텔스 닷컴에 기제되어있지않으니 주의하시길 바랍니다.
1 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

My stay in Barcelona

Posted Jul 25, 2014 on Hotels.com
No hot water for shower. No breakfast for room (should be included). In general, there's nothing to be worth for stay next time. Except the location, every things gave me bad experience.