Ratings based on 35 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.5 out of 5
89% of guests recommend
3.7 Room cleanliness
3.3 Service & staff
3.2 Room comfort
3.3 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom bezons

Appartement très bien situé

Posted Nov 12, 2014
Nuits bruyantes mais l'appartement est très bien situé. Idéal pour un couple ou jeunes célibataires.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Bethanyfrom isle of Man

Barcelona trip

Posted Nov 10, 2014 on Hotels.com
Difficult to find reception , received a nice upgrade
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Clive

This traveler left a rating score only Posted Oct 21, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Perfekt område

Posted Jul 31, 2014 on Hotels.com
Perfekt område, værelset var lille men fint. Hvis man vil bo i el Born, og helt tæt på hvor alt er godt. Så er det stedet
3 out of 5
Recommended
by Sofiafrom Sverige

Bra läge men inte så mycket mer

Posted Jul 11, 2014 on Hotels.com
Vi bodde här 7 nätter och hade en helt okej vistelse. Man checkar in på ett ställe ca 5-10 min bort från själva huset man bodde i. När vi checkade in var personalen hur trevlig och hjälpsam som helst men när vi återkom till receptionen för frågor de andra dagarna kände vi oss inte alls särskilt välkomnade. Vi fick ingen städning eller byte av handdukar/bädd av säng alls så efter den fjärde natten gick vi och sa till. Då var de i receptionen mest irriterade och sa att vi bodde på ett lägenhetshotell, och därför skulle man inte förvänta sig något. Vi fick iallafall våra handdukar bytta till slut, något som stod i att det skulle göras dagligen i broschyren på rummet... Läget på rummet var det som var bäst, 10-15 min promenad till både stranden, La ramblas och Placa de Catalunya. Mysiga "gamla stan"-gator omkring med massa härliga restauranger. Dock lite skumma gränder på natten så se till att gå i på de "större" gatorna och inte genom de mörka gränderna. Sängen var hård men inget vi störde oss på. Vi fick bo på översta våningen, och hade ett rum helt utan utsikt (fönstren satt uppe vid taket). Vi trodde även att vi skulle få en balkong men fick en ca 1 kvadratmeter stor terass fylld med allas air-condition-fläktar som brummade högt och var väldigt varma, så man kunde inte vara ute på terassen (air-conditionen var för övrigt väldigt bra). Så om ni kan önska något i bokningen önska att ni slipper att bo på våningen högst upp. Wi-fi:et på rummet funkade bra hela tiden.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Sabrinafrom Stockholm

Bra lägenhetshotell med bra läge

Posted Jun 26, 2014 on Hotels.com
Vi hämtade nycklarna på ett ställe hos en trevlig receptionist som erbjöd sig att följa med oss till vår lägenhet som låg fem minuter bort. Vi tackade nej och tänkte att vi hittar själva. Det gjorde vi inte, utan frågade oss runt och till slut hittade vi. Tips - om de erbjuder hjälp, ta den! Rummet var litet men räckte gott och väl för oss. Stor säng, men platta kuddar. Det är faktiskt det enda minuset. I övrigt är vi väldigt nöjda med läget och lägenheten.
4 out of 5
Recommended
by Sofiafrom Västerås

Jättebra läge

Posted May 28, 2014 on Hotels.com
Läget är helt klart bäst med den här lägenheten. Rummet har det man behöver även om storleken inte är så stor. Skulle kunna tänka mig att återvända!
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

habitación pequeña, ubicación excelente en el Born

Posted Apr 8, 2014
Pros: Ubicación
Todo bien si quieres disfrutar de un fin de semana en el Born, la habitación es perqueña pero bonita, hay una terrazita de 1 m2 con los aires acondidionados, osea que no es aconsejable salir. La ubicación es perfecta para descubrir el Born caminando.
3 out of 5
Recommended
for Students
by Kathifrom Wien

Vollkommen ausreichend

Posted Mar 25, 2014
Pros: Tolle Lage!
Cons: Im Badezimmer über der Dusche war ein Spalt in der Decke?!
Location: Carrer de Les Dames, 15-20 Min zu Fuß zum Aquarium & Strand. keine 10 min zur la Rambla
Wir haben lediglich ein Wochenende in Barcelona verbracht, wo die Ausstattung des Zimmers nicht wirklich eine Rolle gespielt hat da wir nur wenig Zeit dort verbrachten. Die Lage des Apartments war super, wir haben für uns alle wichtigen Punkte zu Fuß erreicht. Um die Ecke gleich ausreichend Essens Trinkens und Einkaufsmöglichkeiten. Die Wände waren zwar wie aus Papier aber wir waren ja müde genug dass wir auch so gut schlafen konnten.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Mikkelfrom Copenhagen

Simpelt og perfekt

Posted Jan 23, 2014 on Hotels.com
Hvis dit mål er et billigt, rent, beskedent rum med 2 små altaner ud mod de romantiske gader i Born, så er det her stedet