Ratings based on 64 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
100% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.8 Room comfort
4.0 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Izegem

Mooi en ruim, heel goede locatie.

Posted Jan 28, 2015
Pros: Stijl, ruimte, voorzieningen, ligging,....
Cons: Onderhouden is noodzakelijk: herstellen wat stuk is, want binnen 1 jaar zal niets van het mooie overblijven anders.
Location: Heel goede ligging voor metro, restaurants, supermarkt, 500m van strand,....
Appartement zijn in loftstijl met een industriële look. Modern, ruim en comfortabel. Alles is werkelijk aanwezig (wasmachine, haardroger, diepvries, microgolf-combi, waterkoker, wasrek, .... ). Is heel goed gelegen op 1 blok (100m) van metrohalte LLacuna (Lijn 3 geel), vlakbij een Rambla vol restaurants en zowel kleine als grotere supermarkt en winkels op loopafstand. Is aan te raden zowel voor gezinnen als kindloze reizigers. Het is wel aan de eigenaars om alles in goede staat te houden, want dit was het enige mankement. Een aantal dingen waren stuk door gebrek aan respect reizigers, maar worden ook niet ontvangen: deksel waterkoker kwam los, deksel en pedaal pedaalemmervuilbak stuk, haardroger kon niet gergeled worden (knop er af), een plint was los, bad liep niet goed door,....
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

hotel

Posted Nov 4, 2014
Pros: location
Cons: the soaf bed is noise
staff was very helpful good location about 10min walk to the beach cloase to metro and local shops.
1 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom v H

Redelijk Centraal gelegen;loopafstand naar strand

Posted Oct 30, 2014
Mooi,ruim schoon appartement voorzien van alles.Metro station en supermarktje vlakbij.Zwembad erg klein en koud.Vriendelijke receptionsten.Leuke uitval basis voor stedentrip Barcelona!
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Barneveld

Ruim, stil appartement. Dicht bij metro

Posted Oct 25, 2014
Pros: Ruim hotel en ondanks dat het aan een weg ligt lekker stil. Lekker bed en een zitslaapbank. Complete kamer met vaatwasser en wasmachine, 2 airco's etc
Location: Rustig buiten de drukte. Veel universiteiten in de buurt. Makkelijk op de metro te stappen en supermarkt in de verdere straat.
Ruim, stil appartement. Dicht bij metro. Goed advies van het personeel. Voor komst en na vertrek uit het appartement konden we veilig de koffers afgeven. Voor de metro een strippenkaart gekocht en dat werkt verder makkelijk. Ook 2 dagen de Tourbus genomen dan kom je overal langs. Kamer voorzien van 2 x airco en 2 x televisie. Wasmachine, vaatwasser en zelfs een strijkbout en föhn. En kookplaat dus koken kan ook. Anders een paar straten verderop gezellige winkelstraat met restaurants.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom london

Convenient apartment close to metro

Posted Oct 16, 2014
Pros: Location, quiet at night, clean, comfortable beds, spacious
Cons: a more convenient power socket for the kettle, an instruction manual for the hob and washing machine
Location: Very convenient for seeing the city
Most of the attractions in the city were less than 20 minutes away, so a great location
3 out of 5
Recommended
for Families
by Tommifrom Espoo

Viikko lokakuussa 3 lapsen kanssa 10v, 11v ja 5kk

Posted Oct 13, 2014 on Hotels.com
Hotellissa oli vain muutamia asukkaita meidän lisäksi, onneksemme, kiitos surkean äänieristyksen. Viereisestä huoneesta kuului normaali puhe kuin olisi ollut samassa huoneessa. Meitä ei äänet häirinnyt, mutta herkkäuniselle voi olla vaikea paikka ainakin sesonkiaikoina. Hotellissa perusjutut kunnossa ja suhteellisen siistiä, ok sängyt ja puhtaat lakanat ja ok ilmastointi. Useita pieniä ja isompia ruokakauppoja lähellä ja metroasema ihan vieressä. Hotellin ympäristö on erittäin rauhallinen, rannalle 10min kävelymatka, keskustaan 30min kävellen tai metrolla 10min. Mitään tarvikkeita ei huoneessa ollut valmiina (ei mausteita, öljyä jne... vain tiskiaine ja shampoo löytyi) ja astiasto hieman niukka. Huoneen siivous, pyyhkeiden ja lakanoiden vaihto tehtiin 1 kerran viikon aikana. Katolla pieni uima-allas (ei lämmitetty) ja aurinkotuolit kiva lisä. Henkilökunta mukavaa ja kielitaitoista ja paikalla klo 11-19.
5 out of 5
Recommended
for Families
by Åsafrom Stocholm

Barcelona Apartment La Republica

Posted Oct 5, 2014 on Hotels.com
Mycket trevligt lägenhetshotell nära både till tunnelbana och stranden. Rummen är väl små fast rymms för fyra personer. Det är moderna vitvaror och det finns kylskåp, plattor, micro, tvättmaskin, vattenkokare, brödrost, fön, kassaskåp, tv, strykjärn, o strykbräda. Trevligt med pool på taket! Jag rekommenderar Barcelona Apartment La Republika å det varmaste!
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

city trip friends

Posted Oct 4, 2014 on Hotels.com
Situation de l hôtel pratique : métro proche et petite superette à côté utile et pas cher. L' appart pratique pour un court séjour..pour 4 pers...literie ok sauf divan lit pas confortable.... Lieu relativement calme. Niveau propreté... Acceptable.
2 out of 5
Recommended
for Families
by JN

Extremt lyhört!

Posted Oct 3, 2014 on Hotels.com
Överlag ok. Vi anlände mitt i natten och fick hämta nycklarna på Hotell Balmes, inga konstigheter då vi gjort upp om detta i förväg. Däremot fick vi rum 1 på bottenvåningen (egentligen 1 våning under bottenvåning) det rummet var hemskt. Tunnelbanan gick precis under lägenheten var 5 minut så rummet i princip skakade. Folk gick på gatan utanför men där fönstrena var 5 meter upp i taket så man sov "under mark", det kändes som att bo i en bunker. Dagen efter fick vi dock hjälp med att byta rum och blev uppgraderade till ett större och bättre rum, personalen var väldigt hjälpsamma och supertrevliga. Hotellet i sig ligger i ett industrikvarter, vår första dag i Barcelona var en söndag och då var allt i närheten stängt och öde. Rummen i sig är inredda med en ganska ruff och rustik stil, betonggolv, tegelväggar och extremt högt i tak, ganska snyggt kanske men det gjorde att rummet kändes opersonligt och omysigt att vistas i. Det värsta var dock att det var extremt lyhört, det kändes som att familjer/boende i rummen bredvid var inne i vår lägenhet då man hörde allt dem sa/gjorde.
3 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 26, 2014 on Hotels.com