Ratings based on 5 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
100% of guests recommend
2.6 Room cleanliness
3.0 Service & staff
3.2 Room comfort
3.6 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Marde

Heinäkuu 2014/ 5 yötä

Posted Jul 27, 2014 on Hotels
Toimiva pieni huoneisto. Ei laitettu itse kuin aamupalat. Rauhallinen talo koko viikon. Lähellä vilkas iltaelämäkatu jota ei kyllä kokeiltu. Hyvä sijainti. Ei ollu siivousta mutta harja löytyi.
3 out of 5
Recommended
by A verified traveler from Helsinki

Feelathome Cabanyes Apartment Barcelona

Posted Apr 10, 2012 on Hotels
Huoneisto oli hyvällä sijainnilla kävelymatkan päässä pääkatu La Ramblalta. Lähellä oli paljon pieniä ruokakauppoja ym. Myös metroasema sijaitsi lähellä, joten kauempana sijaitsevienkin nähtävyyksien (Park Guell, Sagrada Famiglia) kiertäminen metron avulla oli helppoa. Huoneisto olisi voinut olla siistimpi, esimerkiksi kaapissa oli hieman likaisia astioita. Lisäksi kadulta kuului yöaikaan meteliä. Huoneistossa oli lähes kaikki tarvittava pyykkikoneesta vedenkeittimeen ja hiustenkuivaajaan mutta tavallista perinteistä kahvinkeitintä jäimme kaipaamaan (oli vain pieni italialainen espressokeitin). Kaiken kaikkiaan olimme kyllä tyytyväisiä huoneistoon, sen hinta-laatusuhde oli jotakuinkin kohdallaan.
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler

46 Poeta Cabanyas

Posted Jul 4, 2011 on Hotels
Great location. Very competent staff to check us in at 11 pm. Well equiped and comfortable apartment. We had a great night sampling the drinks and tapas on a perpendicular walk-only street about 50 feet away.
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

leilighet Feelathome Cabanyes Apartement

Posted Apr 26, 2011 on Hotels
Leiligheten var helt glimrende. her kan vi gjerne komme tilbake. det var passe størrelse for to barn og to voksne, beliggenhet helt topp. vi ønsket oss litt mer kjøkkenutstyr, og at dama med de høye helene i etasjen over skulle slutte å bråke når det ble natt.....
3 out of 5
Recommended
by A verified traveler from Taastrup

Centralt beliggenhed

Posted Oct 28, 2010 on Hotels
Det er ikke et hotel, men kun en lejlighed, dette bør tydliggøres, lejligheden er udemærket, men der er ikke kapacitet til 4 personer, bl.a kan vandvarmeren ikke klarer at alle skal i bad