Ratings based on 298 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
91% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
3.7 Service & staff
3.7 Room comfort
3.9 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom leverkusen

wochenende

Posted Dec 12, 2014
Das Hotel liegt in eine super Lage ...würde es immer wieder buchen. Es ist alles bequem zu Fuß zu erreichen u.a Gotik,Rambla
Comment from Hotel Management
Dec 16, 2014 by Elisabet, Hotel Management
Danke vielmals für Ihre Anmerkungen, wir hoffen, Sie zukünftig in unserem Hotel unterbringen zu können.
3 out of 5
Recommended
by mycettofrom france

Emplacement exceptionnel

Posted Sep 19, 2014 on Hotels.com
Emplacement exceptionnel mais la chambre que nous avons eu donnait sur une courette, donc aucune vue, pas de soleil etc.....
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Godt til prisen - men morgenmaden er for dyr

Posted Sep 15, 2014 on Hotels.com
Fint, men morgenmaden er for dyr i forhold til kvaliteten.
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Sofia

Utmärkt läge

Posted Sep 14, 2014 on Hotels.com
Perfekt läge nära hamnen och Ramblas!
Comment from Hotel Management
Dec 1, 2014 by Elisabet, Hotel Management
Tack så mycket för era kommentarer, vi hoppas att kunna rymma du på vårt hotell i framtiden.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Christopher Kvammefrom Setralt

Very satisfied

Posted Aug 13, 2014 on Hotels.com
We spent 5 days at hotel Medinaceli in June 2014. In our opinion, this hotel is almost impeccable. It's a two minutes walk from La Rambla, excellent service, very clean, great size of both living room and bath room. I will however recommend for guests to eat breakfast outside of the hotel due to extreme prices at the hotel. You will not regret staying at this hotel!
2 out of 5
Recommended
for Families
by Annafrom Stockholm

Knappt trestjärningt

Posted Aug 4, 2014 on Hotels.com
Detta hotell var graderat till fyra stjärnor och prissatt därefter. Enligt min mening så är det enda som är värt fyra stjärnor det centrala läget. Har bott på flera trestjärniga hotell som har haft betydligt högre standard än detta. Mörkt och trångt rum, dyr och dålig frukost, i stort sett inga toalettartiklar (endast några små påsar med kombinerat schampo/duschtvål), ingen minibar och för värdeskåp måste man betala dygnshyra. Dåligt fungerande hissar och trång reception. Kommer inte att bo på det här hotellet igen, finns alltför många betydligt bättre!
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

ideale per il soggiorno a Barcellona

Posted Aug 2, 2014
Cons: WiFi
Location: vicinissiomo a Rambla
siamo stati quattro giorni a Barcellona e ci siamo trovati bene Metropolitana bar bus , tutto quello che serve molto vicino
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Sofia

Trevligt hotell!

Posted Jul 28, 2014 on Hotels.com
Trevligt hotell! Inga större fel! Enda är att om du lyckas få rum på markplan och/eller i hörnan på byggnaden (fick vi andra och tredje natten då vi bokade bara för en natt till att börja med) funkar inte ditt wi-fi alls nästan förutom på ett ställe i rummet. Men kan helt klart tänka mig bo här igen, fast med ett rum på annan våning med ett wi-fi man kan surfa med utan att behöva sätta dig på golvet för att kunna använda...
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Anttifrom Tampere

Posted Jul 21, 2014 on Hotels.com
Huone oli todella siisti mutta miinusta erittäin pienestä suihkukopista. Hotelli sijaitsi erinomaisella paikalla josta aivan kävelymatka La Ramblalle. Suosittelemme!
4 out of 5
Recommended
by abcfrom oslo

Posted Jul 8, 2014 on Hotels.com
Bra beliggenhet så nær La Rambla og det gotiske kvartalet, men harde puter og harde senger.