Ratings based on 21 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
95% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.9 Room comfort
4.0 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Lena och Martin

Rymligt med bra läge

Posted Oct 10, 2012 on Hotels.com
Nära Flygbussar och centrala Barcelona. Rymlig lägenhet med välutrustat kök. Tyst för att vara så centralt. Dock med kala väggar
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Tone

Jentetur

Posted Oct 4, 2012 on Hotels.com
Dette var en flott leilighet med høy standard like ved La Rambla. Lå litt tilbaketrukket fra hovedgaten og dermed stilt og rolig. Det var kort vei til strand promenade, butikker og restauranter. Reiser mer enn gjerne tilbake og anbefaler den på det sterkeste for ullike type reiser. Heisen var liten så dersom man har barn ville jeg undersøkt mulighet for å få leilighet i 1 etasje. ( bilde av balkong kunne vært utelatt da den ikke tihørte leiligheten.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Tomas Elisabet o Siv

Posted Sep 23, 2012 on Hotels.com
Vi tyckte att lägenheten var jättefin. Läget superbra. Jobbigt bara att de renoverade balkongerna i huset bredvid. Det blev värsta oväsendet kl. 08.00 på vardagarna. Kunde finnas lite bättre köksutrustning också. skärbräda o vassa knivar samt nån liten kastrull. Men jag skulle gärna hyra där igen men inte förrän bygget är klart.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

mooi appartement dichtbij ramblas

Posted Aug 31, 2012 on Hotels.com
zeer mooi ingericht appartment met een goede locatie dicht bij de ramblas. Is gelegen in een zeer smal straatje vlak naast de ramblas, er is geen uitzicht, maar dat zullen weinig appartementen hebben direct in het centrum. Er is niemand voor ontvangst bij het appartement zelf, na het bellen van het contactnummer komt er iemand voor het brengen van de sleutel , uitleg en betaling , sleutel wordt bij vertrek achtergelaten in het appartement. We waren met eigen auto, parkeren is dan kostbaar direct in de buurt, hiervoor hadden ze een prijsafspraak gemaakt met een parkeergarage op 10 min lopen afstand. Omdat we niet met de auto in de buurt van het appartement konden komen hebben we vanwege de bagage een taxi genomen vanaf en naar de parkeergarage. Ondanks dit kleine ongemak wat er bij hoort bij een locatie in het centrum zeer tevreden over het verblijf.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by Fevfrom France

Appart bien placé et spacieux.

Posted Aug 29, 2012
Pros: Lieu et propreté
Cons: Fuite d'eau et douche bouchée
Location: Parfait
1 nuit en appart hotel au cœur des Ramblas, parfaitement placé dans une rue parallèle aux Ramblas donc rue non bruyante. C'est un appart sans réception comme une loc à un particulier mais Acceuil réactif après appel téléphonique pour signaler notre arrivée. Appart propre et spacieux pour 5. 2 déceptions : -la chasse d'eau avait une fuite d'eau nous obligeant à fermer l'arrivée d'eau pour la nuit. -la douche déborde. On y retournerait tout de même car c'était propre.
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 19, 2012 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Ideal location for all

Posted Aug 16, 2012 on Hotels.com
In Barri Gotic area close to Cathedral 2 mins walk from Placa Catalunya. Spacious apartment with full kitchen microwave, dishwasher, hob and oven. Also washing machine. Effective air conditioning
2 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Andreas

Byggeplass

Posted Jul 31, 2012 on Hotels.com
Borring i betong mellom 09-17 i naboleiligheten. Som å våkne opp på en byggeplass. Bortsett fra dette, en helt grei leilighet. Meget sentralt.
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

Sentralt og praktisk

Posted Jul 30, 2012 on Hotels.com
Veldig flott leilighet i umiddelbar nærhet til shoppingmekka. Gåavstand til El Born og alle gode restaurantene der. Stor leilighet som egner seg godt for venninnegjengen på tur eller kanskje også familier. Litt mørkt i gaten utenfor leiligheten, men fint når man kommer inn. Var bare kaldt vann i dusjen, eller alt bra.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Lotte

meget centralt

Posted Jul 30, 2012 on Hotels.com
meget centralt beliggende lejlighed - super service ved ankomst og indcheckning. kan varmy anbefales for et ophold i Barcelon både for sightseeing og shopping