Ratings based on 11 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.7 out of 5
100% of guests recommend
3.8 Room cleanliness
3.7 Service & staff
3.6 Room comfort
3.8 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 12, 2014 on Hotels.com
1 out of 5
Recommended
by Jeongfrom Korea

Posted Aug 8, 2014 on Hotels.com
3성호텔이라해서 예약하고 갔는데, 들어서는 순간부터 이건아니다라는 느낌이...프런트에 확인해보니 게스트하우스라네요. 어이상실...어떻게 중고등학생들이 득실대는 게스트하우스를 151Euro라는 가격으로 소개를 하는지? 이해할 수 없는 호텔스닷컴!! 분명히 문제삼을겁니다. 욕실에 비누가 없어서 프런트에 예기했더니 원래 그렇다고..하하...강력하게 항의했더니 기프트로 하나 주겠다고 해서 거절했습니다. 절대 가지마세요.
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 24, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by D Robertsfrom England

Clean, modern, comfortable

Posted Jul 2, 2014 on Hotels.com
Nice modern airy hotel. Fairly basic, but clean and practical. Plenty of room. 2km to nice town and a good location for touring Alpine passes.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 9, 2012 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Families
by Romanfrom Österreich

Hat unsere Erwartungen übertroffen!

Posted Sep 2, 2012
Pros: Frühstück
Cons: Zimmer etwas hellhörig
Die Zimmer sind schön und ausreichend groß. Wir waren 2 Erwachsene und 2 fast erwachsene Kinder in einem Zimmer, trotzdem nicht eng, wobei wir das Zimmer hauptsächlich zum Schlafen benutzten. Frühstücksbüffet bot alles was man braucht. Wird hauptsächlich von Familien mit kleinen Kindern bewohnt. Super Indoor Spielplatz und Turnhalle (mit Klettergarten). Sehr gutes, günstiges Hotel.
2 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by A verified traveler

Posted Jul 29, 2012 on Hotels.com
Havde booket hjemmefra da det så hyggeligt ud på billederne og havde en ok pris. Da vi ankom blev vi modtaget af et meget dårligt engelsktalende personale der snakkede i et væk om alle de fantastiske ting der kunne opleves i området. Det var næsten umuligt at få ordstrømmen stoppet selvom vi flere gange påpegede at vi skulle videre næste morgen. Endvidere stod der på hjemmesiden at hotellet havde restaurant på stedet, men vi kunne ikke købe aftensmad der medmindre der var bestilt halvpension hjemmefra hvilket ikke fremgik af beskrivelsen af hotellet. Vi kommer der ikke igen !!
3 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Mona

Posted Jul 13, 2012 on Hotels.com
Det var stort rom. Hotellet er barnevennlig. Mange fysiske aktiviteter for barn. Det var en ubehagelig lukt inne på rommet og i gangene. Det var dårlig støvtørking på rommet.
4 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jun 17, 2012 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
by A verified travelerfrom Snekkersten

Super hyggeligt familie hotel

Posted Aug 1, 2011 on Hotels.com
Vi brugte hotellet til overnatning ifm kør selv ferie til Sydfrankrig. Det ligger centralt ift motorveje men er mere charmerende end vanlige motorvejshoteller og med rigtig god mad og afslappet atmosfære og aktiviteter til både små og store børn. Pæn og ren standard. Både ham på 10 og 15 år nød at få rørt sig efter en lang køretur. Kan anbefales og vil evt også benyttes igen.