Ratings based on 80 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.6 out of 5
98% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.4 Room comfort
3.3 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Elisabeth Hole

Posted Oct 21, 2014 on Hotels.com
Svært dårlig tilbud i restauranten utenom sesong, kun dagens rett var på menyen. Betjeningen i resepsjonen var meget hyggelig.
3 out of 5
Recommended
by Inger Lisefrom Roa

Fint hotel

Posted Oct 9, 2014 on Hotels.com
Veldig fornøyd men vi var bare 1 natt og he he baren var tom ingen mennesker.. på en onsd.. ellers ingeting å klage på
5 out of 5
Recommended
by Mai Brittfrom Oppland

Bra beliggenhet for turer i fjellet og fint badebasseng

Posted Oct 5, 2014 on Hotels.com
Veldig bra.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Cfrom Oslo

Topps service og god beliggenhet

Posted Sep 10, 2014 on Hotels.com
Servicen er personlig og ekte. Kjempe koselig peis og bar. Godt utgangspunkt for turer i omegn og på vei til Vestlandet, som var tilfelle denne gangen. Rent og god størrelse på rommene. Rom og restauranten er litt aldrende, men badene er litt nyere oppusset virker det som. God tur!
3 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Bilturist

Bra beliggenhet

Posted Aug 30, 2014 on Hotels.com
Fin beliggenhet og stort og flott Hotel. Rommet begynner dog å kjenne tidens tand og tiden for en oppussing/fornying av rommet nærmer seg. Savnet et skikkelig aitcondition anlegg. Måtte sove med vinudet åpent. De øvrige fasilitetene var upåklaglie. Mye vakker Nasjonal romantisk innvetar i lobby området. Resepsjon og Betjenning fortjener et skryt for sin service instilling. - 74 kr for en 0.4 liter øl i baren.. det er i overkant dyrt.
3 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 24, 2014 on Hotels.com
2 out of 5
Recommended
by Anne Rfrom Oslo

Slitent hotell

Posted Aug 14, 2014 on Hotels.com
Dette er et hotell som har sett bedre dager. Ganske slitent, prisen står ikke i forhold til standarden. Maten var sådær, har sett bedre koldtbord og noe annet var det ikke å velge på. Kommer nok ikke tilbake hit før det har skjedd en oppgradering.
3 out of 5
Recommended
by Vidar

This traveler left a rating score only Posted Aug 13, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 12, 2014 on Hotels.com
1 out of 5
Recommended
by MaryAnn

This traveler left a rating score only Posted Aug 2, 2014 on Hotels.com