Ratings based on 21 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
95% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
4.2 Service & staff
4.0 Room comfort
3.7 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 23, 2013 on Hotels
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 11, 2013 on Hotels
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 10, 2013 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Elin from Beitostølen

God service for oss med hund =)

Posted Jul 28, 2013 on Hotels
Jeg hadde booket hytte fordi vi hadde med vår hund. Det ble noe kluss med bestiilingen vår tross for at vi hadde ringt og dobbelsjekket at alt var ok på forhånd. MEN alt ordnet seg, sa med en gang at dette var deres feil. Alt ordnet seg og vi fikk god service.
3 out of 5
Recommended
for Families
by Asle from Hordaland

Sentralt

Posted Jul 10, 2013 on Hotels
Flott natur. Vi bestilte hotellstandard, men fikk en leilighet uten sengetøy og håndklær. Heldigvis ordnet en hyggelig dame i resepsjonen dette uten ekstra kostnader. Savner likevel en klarere informasjon omkring dette da vi bestilte. Gikk heller ikke frem av bestillingen at det ikke var inkludert frukost, som må sies å være svært dyr med 130 kr pr. Person. Svært myke senger, men ellers et godt opphold.
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 9, 2013 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Families
by Ann-Elin from Jessheim, Norge

Bra for familier

Posted Jul 7, 2013
Pros: Sentral beliggenhet og romslig leilighet
Cons: Litt slitt
Location: Sentral beliggenhet med kort vei til Peppes Pizza og dagligvarebutikk
Vi var 2 voksne og 2 barn som overnattet i leilighet tilknyttet hotellet. Stor leilighet med 2 soverom, kjøkken, stue og terrasse. Veldig sentralt med kort vei til Peppes Pizza og dagligvarebutikk. Litt slitt, men med god standard. Veldig greit for familier.
5 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by PJO from Romerike

Gode senger

Posted Jun 27, 2013 on Hotels
Bra
5 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by HelgeB from Stavanger

Et godt alternativ.

Posted Jun 20, 2013 on Hotels
En flott stopp på Bergo hotell på vei fra Trondheim og sørover. Spesielt fremhever vi serveringen på "bare Kos" som var suveren.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Torunn from Ryfylke

Kjekk leilighet

Posted May 13, 2013 on Hotels
En positiv opplevelse!Trodde først jeg hadde bestillt hotellrom, men det var en leilighet.Kanskje opplyse bedre om det?!(husk sengetøy og håndkle)kombinert stue/kjøkken, 2 separate soverom,1 med dobbelseng, 1 med køyseng.fint bad, godt utstyrt kjøkken.TV, men Obs! IKKE internettdekning!