Ratings based on 104 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
98% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
3.6 Service & staff
3.4 Room comfort
4.0 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

erg mooi en heerlijk om te zijn

Posted May 22, 2015
Pros: ligging, kamers
Voor iedereen die rust zoekt, lekker op zich zelf wil zijn is dit echt top!!!!!!
1 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Thijsfrom Eindhoven

Waardeloos hotel en slechte service.

Posted Mar 2, 2015 on Hotels
Dit Hotel zeker niet boeken, ik kan niet anders zeggen dat het een waardeloos hotel is. De kamers zijn heel klein en gedateerd. Er was aangegeven dat er een bedbank zou staan. In plaats daarvan stond er een bed waar je nog net langs kon lopen langs de muur. De verwarming werkte niet en 's ochtends deed de douche het ook niet. De dekens waren flinterdun, reserve dekens zijn er niet. Uiteindelijk hebben wij in onze kleren en jas proberen te slapen. Er is s avonds niemand bij de receptie. Toen wij de klachten aangaven de volgende ochtend was de manager er niet maar zouden we op een later tijdstip nog iets horen. Nooit meer iets van gehoord. Ook p[ de schriftelijke klachten krijg ik geen reactie. Betalen voor de parkeerplaats heeft ook niet veel zin, de poort stond de hele nacht open.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Mariofrom Florianopolis SC Brasil

exelente

Posted Jan 28, 2015 on Hotels
Atendimento exlente
5 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Stephenfrom Wakefield

Weekend away

Posted Jan 20, 2015 on Hotels
Excellent budget accommodation near to a railway station, a town centre and Luxembourg. An excellent base for exploring Luxembourg from.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jan 5, 2015 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Groningen

Prijs Kwaliteit zeer goed

Posted Dec 23, 2014
Jammer dat hoofdlamp op kamer en lamp in keuken / gang kapot waren. Verder prettig verblijf met alles aanwezig voor eten
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Diogo Alexandre

This traveler left a rating score only Posted Dec 12, 2014 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

hôtel sans prétention très bien situé

Posted Nov 20, 2014
Pros: le rapport qualité prix est très appréciable. en cas d'arrivé tardive un sms vous donne les moyens d'accéder à votre chambre.
Cons: Peut-être une réception ouverte un peu plus tard qu'actuellement
Location: quartier de la gare mais tout proche du centre ville ancien : boutiques, musées...
accueil de qualité, les appartements sont propre, bien équipés et refait récemment. Le personnel est disponible et tout était prêt à notre arrivée.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by laurentfrom OBERNAI

Avis très favorable

Posted Nov 19, 2014 on Hotels
agréable séjour touristique
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by EARL

This traveler left a rating score only Posted Nov 14, 2014 on Hotels