Ratings based on 312 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
89% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.2 Service & staff
3.8 Room comfort
3.9 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Dec 23, 2012 on Hotels
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Jobbreise

Posted Dec 3, 2012 on Hotels
På grunn av matintoeranse spurte jeg ved ankomst om det ble servert den typen brød jeg tåler og fikk bekreftet det. Til frokost var ikke det tilfelle. Skuffende! Foran en lang arbeidsdag er det viktig med en god frokost. Var heller ikke spesielt imponert over de i resepsjonen, de kunne ha godt ha vært mer smilende og imøtekommende, det forventer jeg på et hotell. Sorry, jeg kommer ikke til å bo der mer.
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Posted Nov 28, 2012 on Hotels
Utmerlet, men en hel del støy - mest sansynlig fra Julebord
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Peter

Quirky, but charming

Posted Nov 27, 2012 on Hotels
The Grand Terminus hotel situated next to Bergen station hails from the days when the railways where king, now that crown has been taken by air travel, it finds itself a bit out on a limb, separate from the hotels of the city centre. However it is a gem of a hotel with a great atmosphere, comfy 'Gentlemen's club' feeling bar and a collection of wierd and wonderful modern art (If you like whisky and don't mind paying Norwegian prices you are in for a treat). My room was a good size, breakfasts are good and the staff are always friendly and helpful.
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Nov 26, 2012 on Hotels
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Gode, regnfulle dager på Grand Terminus i Bergen

Posted Nov 18, 2012
Jeg har hatt noen fantastiske dager på hotell Grand Terminus i Bergen nå i november 2012. Det regnet og regnet de dagene jeg var der,( men det er vel de fleste forberedt på i byen B) og derfor var det ekstra koselig å komme "hjem" til hotellet, og det luksuriøse rommet. Det var som en jeg snakket med sa: "Nå går vi hjem tidlig til hotellet og nyter det flotte rommet". Under oppholdet spiste jeg også en kjempegod frokost med mange valgmuligheter, frokosten stod i stil til rommet og resten av hotellet. Personlaet og servicen var meget bra. Tusen takk for meg
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by reiseglad dame

Vennlig hotel i byen

Posted Nov 14, 2012 on Hotels
Stort fint rom, litt slitent bad, men rent. Vennlig og hjelpsomme medarbeidere i resepsjonen. Deilig variert frokost i hyggelige omgivelser. Vil anbefale dette hotellet til andre.
5 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by A verified traveler

Nær bussterminalen og flybussen

Posted Nov 14, 2012 on Hotels
Kjempefint rom, gode senger. Skulle ønskje å ha vore lengre enn berre ei natt.
5 out of 5
Recommended
by Andreas

In unmittelbarer Nähe zum Bahnhof

Posted Nov 11, 2012 on Hotels
Das Hotel war sauber und in unmittelbarer Nähe zum Bahnhof. Ins Zentrum ist es ein Katzensprung.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

PRAKTISK

Posted Nov 7, 2012 on Hotels
Annonsert frokost til 6.45 var minst 15 minutter forsinket. Jeg ble ellers litt forstyrret av støyende musikk fra pågående selskap til kl. 2. Ellers helt utmerket.