Ratings based on 1,614 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.1 out of 5
92% of guests recommend
3.5 Room cleanliness
3.3 Service & staff
3.1 Room comfort
3.0 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom perth, australia

Great stay!

Posted Apr 21, 2015
The staff were fantastic and very accommodating. Great location with only a short stroll to the city and to the fish markets!
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Oslo

Sentralt, billig og helt greit

Posted Mar 26, 2015
Pros: Det var litt kluss med en ovn på rommet, men det var fordi en moroklump hadde teipet et pluss på av-knappen! Det ordnet vi raskt.
Cons: Greit at varmekablene på badet står på når vi kommer. De var avslått.
Location: Flotte restauranter i umiddelbar nærhet. Kort til universitetet og museer. Både bryggen og Fløyen var kun ti min unna.
Dobbeltrom med grei størrelse i tredje etasje inn mot bakgården. Rommet hadde et tiltalende bad med deilig varm dusj og varmekabler. Stille og rolig under hele det tredagers oppholdet. Frokosten pakket i pose på døren var jo genialt. Smakte godt og det ble ikke noe stress med å rekke en frokostbuffet. Hadde et par ønsker til betjeningen før oppholdet og alt ble innfridd. :-) God hjelp i resepsjonen uansett hva vi spurte om. Hotellet er billig og utrolig bra sentralt plassert. Alt var innen ti minutter fra utgangsdøren. Tusen takk for et hyggelig opphold. Kommer garantert igjen. :-)
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Flensburg

Gute Lage, leider nicht im Haupthaus

Posted Mar 25, 2015
Pros: Handtücher ausreichend. Unkomplizert
Cons: Nichtraucherstatus besser kontrollieren
Location: zentral , Alle Möglichkeiten
Wir haben das Hotel nur zum Schlafen benutzt, Hierfür war es ausreichend. Das Zimmer roch nach einem Raucherzimmer. Sonst ok und sauber.
2 out of 5
by A verified travelerfrom s

Sur dame i resepsjonen og kalt vann i dursjen

Posted Mar 13, 2015
Og hva skjedde med frokosten? En pakke på døren med en ekkel matpakke og en usikker eplejus på en flaske som lignet en urintestflaske... Bare kaldt vann i dursjen kl 9 om morgenen. Badet var ikkje rent og sengene var ekstremt myke.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Østlandet

God plassering til rimelig pris.

Posted Mar 10, 2015
Heisen sto, så det ble litt ekstra gratis og uventet trim. På naborommet var det en gruppe som tydeligvis hadde en festhelg med mange inviterte, noe som medførte dårlig søvn for meg da naboene dkanrer med dørene hele natta jeg var i Bergen på jobbeeise.
2 out of 5
by A verified travelerfrom Cambridge

It's cheap and central, but noisy!

Posted Feb 9, 2015
It's cheap and central, but located immediately next to a rather noisy late night bar/club. My room was literally vibrating into the small hours of the night. The room was warm and clean, but basic and the breakfast was a sandwich, pear and a juice hung on the doorhandle in a paper bag. You get what you pay for I suppose. Were it not for the noise I'd probably stay there again as it was less than £50 a night, but the noise problem tips the scales from average to really not worth it.
Comment from Hotel Management
Mar 18, 2015 by Marita , Hotel Management
Dear Vincent Thank you, we are located in the centre of Bergen, some noise during the weekends in Our city.
3 out of 5
Recommended
for Students
by A verified travelerfrom Stuttgart

Sehr günstiges Hotel für ein, zwei Übernachtungen

Posted Feb 5, 2015
Pros: Preis/Leistungsverhältnis, zentrale Lage.
Cons: Frühstück könnte etwas umfangreicher sein, zumindest mit Kaffee/Tee
Kurzer Bergenbesuch im Anschluss an eine Reise. Wollte etwas Seightseeing machen in Bergen.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Billigt - ok

Posted Jan 28, 2015 on Hotels.com
Generelt er jeg tilfreds. Skulle bare overnatte mens jeg var på jobb. Men renligheten på rommet var IKKE bra. Der var meget beskidt på gulvet i rommet!
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

Bra hotell!

Posted Jan 27, 2015 on Hotels.com
Veldig fornøyde! Ligger sentralt i byen og bra service! Kommer gjerne tilbake hit neste gang jeg skal til Bergen!
2 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

greit, men ikkje meir

Posted Jan 24, 2015 on Hotels.com
heilt greit rom, det var reint. svært skittent og mørkt i trappehus, som eg foretrekke. det er utruleg lytt i korridorane slik at ein høyrer ALT. vanskelig å gjere noko med sjølvsagt, men greit å vere klar over.