Ratings based on 22 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.4 out of 5
82% of guests recommend
3.5 Room cleanliness
3.6 Service & staff
3.0 Room comfort
3.3 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from V

En el centro del pueblo. Pintoresco

Posted May 3, 2015
Escaleras un poco peligrosas. El cafe regular. Por lo demas muy autentico holandes
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by J.A. from Sassenheim

Genieten in Bergen!

Posted Mar 23, 2015 on Hotels
Heerlijk knus hotel. Alles wat je van een Hotel in deze categorie verwacht was meer dan super. Een goede basis om te genieten van Bergen en omgeving. We hebben ook erg veel gelachen met de nachtportier. Vriendelijke man!
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

можно брать за небольшую цену

Posted Oct 18, 2014 on Hotels
тесный номер, плохая звукоизоляция, неудобные матрасы, нет фена, общественная парковка не в отеле - общественная метров 500 машин на 10 …
3 out of 5
Recommended
for Couples
by C&A from Apeldoorn

Verouderd Hotel.

Posted Aug 4, 2014 on Hotels
Verblijf erg gehorig en matige staat (vooral doucheruimte) van "kleine" kamer.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Amsterdam

prima hotel, prima plek

Posted Jul 30, 2014
Pros: ongedwongen familiaire sfeer.
Location: De plaats Bergen met zijn vele winkeltjes en terrassen is bijzonder leuk. Ik heb veel gewandeld op het strand, de duinen en de bossen.
ik had een goedkope 1 persoons basic kamer geboekt, maar kreeg voor dezelfde prijs een leuke comfortabele 2 persoons kamer in de tuin. Prima plek en zeer centraal gelegen. Het hotel is oud, maar heeft karakter en daar houd ik wel van.
3 out of 5
by A verified traveler

Hotel midden in Bergen (nh)

Posted Jul 20, 2014
Pros: Locatie, mooi terras
Cons: Nieuwe bedden, onderhoud aan kamers. WIFI werkte nogal eens niet.
Location: Perfecte locatie midden in Bergen
Mooie locatie, maar hotel kan wel een opknapbeurt gebruiken.
2 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Apr 7, 2014 on Hotels
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Zeer charmant hotel

Posted Aug 9, 2013 on Hotels
Heel goed.
5 out of 5
Recommended
by S. from Wiesbaden

gemütliches Ambiente

Posted Jun 8, 2013 on Hotels
freundl. Service, zentral gelegen und doch ruhig, gutes Preisleistungsverhältnis (Standardzimmer)
4 out of 5
Recommended
for Families
by Familie mit Kind from Deutschland

individuelles, typisch holländisches Hotel

Posted May 23, 2013 on Hotels
Ein schöner Aufenthalt in einem Hotel mit persönlicher Note. Alle Generationen waren vertreten und versammelten sich am gemütlichen, reichhaltigen Frühstücksbuffet. Der Billardtisch hat unserem Sohn gut gefallen. Sehr zentrale Lage und trotzdem ruhig. Bis auf das sehr kleine Badezimmer haben wir uns in unserem Zimmer sehr wohl gefühlt. Die Mitarbeiter waren freundlich, der Sercice gut!