Ratings based on 24 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.2 out of 5
100% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.0 Service & staff
4.1 Room comfort
4.3 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 12, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Cairo, Egypt

Convenient

Posted Aug 12, 2014
Bus station is 2 mins away, Ubahn is 6-7 mins walk and the property is in good shape
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Annafrom Södertälje

Bra lägenhet

Posted Aug 8, 2014 on Hotels.com
Brnen älskade internet. Sängarna var bra. Lägenheten var i kanon skick. Vi saknade ac.
5 out of 5
Recommended
for Families
by Stine Kiel Ratzowfrom Tårup, Fyn

Super lejlighed

Posted Aug 3, 2014 on Hotels.com
Vi var meget tilfredse med vores ophold i lejligheden. Skøn lejlighed med egen altan, stue med seperat soveværelse og fint lille køkken med fryser og køleskab og endda en lille opvasker. Hver dag blev der gjort rent. Ja opvasken blev endda sat ned og sat over. Det havde vi ikke forventet. Området er stille og man kan let finde en gratis parkeringsplads. Lige nedenfor er LIdl og 5 min på gåben er man ved undergrunden og Kurfurstendam. Det eneste lille minus er madrasserne i sengen - de er ikke så gode. Meen vi vender helt sikkert tilbage - rigtig fin lejlighed til billige penge!
4 out of 5
Recommended
by Merethefrom København

Dejlig lejlighed

Posted Jul 29, 2014 on Hotels.com
Dejlig disponeret lejlighed, med stort badeværelse og lille køkken med opvaskemaskine. Stort klædeskab der egner sig godt til opbevaring af bagage så det ikke fylder i lejligheden. Altan ud til rolig vej, gratis parkering på gaden, wi-fii og adgang til pc + printer. Gå afstand til U-Bahn og bus og Kurfurstendamm. Supermarked i umiddelbar nærhed med lang åbningstid. Gode senge og gode sovesofaer.
5 out of 5
Recommended
for Families
by Keld Hansenfrom Ugerløse

Total i orden lejlighed

Posted Jul 24, 2014 on Hotels.com
Fin nyistandsat lejlighed incl. køkken med alle hvidevarer. Gode senge til 4 voksne i 2 rum. Daglig roomservice. Elevator i huset. Gratis parkering lige foran huset. Dagligvarebutik stueetagen og 2 min gang til metro.
2 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Ok. High price but ok.

Posted Jul 14, 2014 on Hotels.com
New utensils in kitchen, free parking in street are positive. Shop below is positive. Arrogant staff, out of date info in the welcome pamphlet (baker for breakfast was clearly out of business, wifi said was wrong etc) and a little hostel like, very hot room, but Ikea-modern, clean and virtually brand new utensils. No bread knife. Generally ok but hot and over priced compared with other cities.
4 out of 5
Recommended
by echkardt

This traveler left a rating score only Posted Jul 7, 2014 on Hotels.com
5 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Bra alternativ for familier med små barn

Posted Jun 26, 2014 on Hotels.com
Vi bestilte dette hotellet primært fordi vi ønsket et soverom med dør som kunne lukkes når vår 2-åring skulle sove. Standarden på rommet var bedre enn forventet. Bad og kjøkken var egne rom og utstyrt med det man forventer å finne i en vanlig leilighet. Soverommet var stort og praktisk, selv med en ekstra barneseng. I stuen var det både stuebord m/sofa og spisebord m/stoler. Håndklær ble byttet daglig og alt i alt et hotell vi vil anbefale til familier som synes det er slitsomt å feriere med små barn på vanlige hotellrom. Det er en U- og busstasjon ca. 2min gange unna hotellet som stopper ved Zoo og Kurfürstendam (shoppinggate). Det er også mulig å gå ca. 10. min til Charlottenburg dersom man ønsker å dra østover.
5 out of 5
Recommended
by Andersfrom København

God beliggenhed og super til prisen

Posted Jun 6, 2014 on Hotels.com
Har benyttet dette lejlighedshotel flere gange. Beliggenheden er super - et stenkast fra Ku'damm og kort fra metro, (linjen kører næste direkte til Tegel - transporttid blot 20-30min samley). Lejlighederne er fine til prisen - to værelser og balkon (stille nabolag). Bad og køkken er fint