Ratings based on 21 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
2.1 out of 5
52% of guests recommend
2.4 Room cleanliness
2.1 Service & staff
2.0 Room comfort
2.1 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Families
by Poul

This traveler left a rating score only Posted Oct 20, 2014 on Hotels.com
1 out of 5
by A verified travelerfrom torino

non confacente alle nostre esigenze

Posted Sep 29, 2014
Pros: nulla
Cons: non confacente alle nostre esigenze
Location: posizione comoda alla metropolitana
A due ore dal decollo vengo contattato da voi e vengo informato che la sistemazione scelta da me non è più disponibile, l'alternativa da voi proposta non si è dimostrata confacente alle nostre esigenze, avevamo prenotato un appartamento con cucina per 4 persone ci è stata data una camera per 2 persone con l'aggiunta di un divano letto che non consentiva più i movimenti nella camera che era anche priva di cucina.
1 out of 5
by A verified travelerfrom Roma

Hotel???

Posted Sep 9, 2014
Se si può chiamare hotel ( tra l'altro 3 stelle) uno stabile fatiscente con camere tipo stalla piene di muffa e di polvere, finestre inchiodate impossibili da aprire. C'è scritto che è posizionato nel Mitte (centro) ma in realtà è fuori parecchio. Il gestore ci attendeva in strada (??). Non appena ci siamo resi conto dello schifo del posto, ci siamo fatti rendere i soldi e abbiamo cercato un hotel degno del nome. Non capisco come Expedia pubblicizzi una cosa del genere... ORRENDO!!!!!
2 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Emiliefrom France

Vacances entre amies

Posted Aug 25, 2014 on Hotels.com
très mauvaise impression dès le départ. Sur le site la chambre est proposée avec une petite cuisine, comme un appartement. En fait c'est une auberge de jeunesse, et il n'y a rien dans la chambre, à part 1 lit spartiate et un canapé lit (nous étions 3) tout aussi rudimentaire, la Tv n'a jamais fonctionné (pas très important en vacances mais cela rajoute au non-confort de cette chambre). Les proprios ont un restaurant juste à coté et donc propose petits-dej… Les clients du restaurant rendent les chambres très bruyantes, car mal insonorisées. La propreté laissait à désirer (toiles d'araignées, araignées, douche bouchée par cheveux …) Le quartier n'est pas trop mal et les transport en commun sont assez proche. Mais vous pouvez avoir un meilleur rapport qualité/prix.
2 out of 5
Recommended
for Families
by Annefrom Aarhus

Dårlige parkeringsforhold

Posted Dec 5, 2013 on Hotels.com
En væsentlig grund til, at valget faldt på netop denne hotellejlejlighed var, at der var gratis parkering i nærområdet. Problemet var bare, at det var der ikke (længere), så hver dag måtte vi smide penge i en parkeringsautomat. Det var noget værre bøvl, og på 3 dages ferie er det mange ekstra penge - penge, der kunne være brugt på et bedre hotelværelse med gratis parkering. Desværre var det den eneste løsning, for hotellets personale kunne ikke hjælpe - hun tog cyklen, og så måtte vi ellers selv rode med, hvad vi ville stille op. Lejligheden var ok, men udsugningen på badeværelset var så dårlig, at vores håndklæder ikke blev tørre, heller ikke selvom vi lod udsugningen stå tændt hele natten. Og håndklæderne blev ikke skiftet under vores ophold. Der er 4 sæt service og et par beskidte gryder i skabene, men det kunne heldigvis vaskes. Der blev også lovet gratis internet, men det var kun 2/5 medbragte wifi enheder der nogensinde kom på nettet - og det var en ret ustabil oplevelse. Problemet ved at rette henvendelse til hotellet undervejs er, at hotellejlighederne ikke ligger samme sted som hotelværelserne, og det eneste personale, man har tilknyttet lejlighederne er dem, der står bag disken i en nærliggende café - og de var til absolut ingen hjælp. Helt ærligt, så ville jeg ikke komme tilbage, selvom beliggenhed og nærområdet var virkelig perfekt.
3 out of 5
Recommended
by sarahfrom københavn

Billig hotellejlighed

Posted Nov 8, 2013 on Hotels.com
ugennemsigtige priser og manglende wifi trækker ned på en ellers lækker lejlighed i hyggelige prenzlauerberg
3 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Rikke Andreasenfrom København

Forvendt ikke for meget.

Posted Oct 30, 2013 on Hotels.com
Beskrivelsen af lejlighederne lyder meget bedre end de er. Der er ingen af de nævnte ting på værelserne, det er i fælles køkken og selve "lejligheden" er et kosteskab på 4m2. Men det er rent og servicen fra personalet er fint selvom de ikke taler et hak engelsk.
1 out of 5
by Andreafrom Hamburg

Ungepflegt mit stehendem Urin im WC.

Posted Sep 16, 2013
Cons: Ja. Auf dem aktuellen Stand sein.
Der Titel sagt schon alles, erwähnenswert ist noch, dass der Schlüssel nicht, wie Expedia schrieb, im Cafe abgeholt werden konnte, die Inhaberin dort sagte, das mache sie schon ein Jahr nicht mehr, es habe nur Ärger gegeben. Als wir das Appartment sahen, haben wir das verstanden, unsauber, das Bad nicht geputzt, das WC nicht abgespuelt, Glühbirnen fehlten. Wir sind gleich wieder verschwunden. Nie wieder, absolut nicht zu empfehlen.
2 out of 5
by Martafrom Bergamo

AS apartmenthaus

Posted Sep 14, 2013
Abbiamo soggiornato 3 notti in quest'hotel, la camera era fredda, il bagno non si chiudeva, il letto era scomodo! Quando siamo arrivati hanno richiesto di essere pagati al check-in, ed hanno aggiunto rispetto alla tariffa riportata sul sito, altri 20 euro per la pulizia. E posso assicurare che l'hotel non era un esempio di pulizia! Comunque consiglierei l'hotel per la posizione, la metro dista a circa dieci minuti a piedi.
1 out of 5
Recommended
for Families
by A verified travelerfrom Germany

Very noisy

Posted May 13, 2013 on Hotels.com
I will never stay at this apartment house again. Some tenants in the apartment were loud and disruptive. Due to noisy tenants, my husband and I were awaken several times during the early morning hours between 12am and 5am.