Ratings based on 14 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
93% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.1 Service & staff
4.4 Room comfort
3.8 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Andreasfrom Sweden

Great place!

Posted Aug 9, 2013 on Hotels.com
Very friendly and helpful staff. The apartment was great and in a quiet area. Maybe it wasn't the most central location but with both S-bahn and U-bahn about 5 minutes away it was really no problem. I would definately go here again!
5 out of 5
Recommended
for Families
by A verified travelerfrom Silkeborg

Super informativ service

Posted May 15, 2013 on Hotels.com
Rigtig skønt ophold i lejlighed, der lå centralt i forhold til transportmidler, indkøb og restauranter. Fantastisk informativ og hjælpsom medarbejder ved indtjekning, der gjorde at man følte sig velkommen og klar til at indtage Berlin. Fin og ren lejlighed og opgang med parkeringsmulighed i aflåst gård.
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted May 5, 2013 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Families
by Jesperfrom Aalborg

Hverken mere eller mindre

Posted Apr 2, 2013 on Hotels.com
For en lejet lejlighed kan man vist ikke forvente mere. Der var det der skulle være og det var helt OK. Senge hårde men gode i 2 værelser, sofa var 5-6 soveplads. Stuen var fint stor med spisebord og sofagruppe. Køkken med det der er brug for hvis man ikke skal lavet stor fin middag. Fint toilet. Rengjort godt da vi kom. Slutrengøring for et tillæg. Vi var heldige at få gratis parkering lige ved opgangen :-), men det kan være svært. Fin adgang til byens U-bahn i begge ender ad gaden. Bagere tæt på og flere supermarkeder indenfor 1 km. Elevator til 4. sal lejlighed på 6. så den er ikke for folk der ikke er let til bens. Vi havde 3 gode og kolde dage i Berlin og kan fint anbefale lejligheden. Fantastisk godt transport system!
5 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Oct 19, 2012 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

BUENA OPCION

Posted Oct 4, 2012 on Hotels.com
Fuimos a participar en la maratón de Berlín. El hotel está bien situado y en general en muy buena condición y limpio. También tiene lo necesario para cocinar y hacer vida de hogar si se desea. Está localizado cerca del metro, y cuenta con supermercados y comercio en sus alrededores. La zona no es muy bonita y no causa muy buena impresión, pero no tuvimos ningún tipo de situación que nos hiciera sentir inseguros. En general nos gustó, y creo que lo seguiríamos usando
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Birgit + Axel

Gute Adresse für enen kurzen Stadtbesuch

Posted Sep 30, 2012 on Hotels.com
Für unseren (2 Pers.) kurzfristigen Berlin-Trip haben wir das Apartment fast nur zum Schlafen + Frühstücken genutzt. Sehr geräumiges SchlafZ + einladend eingerichtetes großes WohnEßSchlafZ zur ruhig gelegenen Waldstraße hin (beide mit TV). Zweckmäßig eingerichtete Küche mit Kaffeemaschine, Mikrowelle, Herd, Kühlschrank, kl. Tisch + 2 Stühlen, daneben ziemlich kleines Bad mit Dusch/Bademöglichkeit + WC (nur 1 schwache Lampe) sowie akzeptables GästeZ mit 2 Betten ~ alles mit Aussicht auf den relativ freundlichen Innenhof. Im Flur Ablage mit Spiegel + Garderobe. Gute Verkehrsanbindung, Parkplätze nur auf der Straße!!!
4 out of 5
Recommended
by MORAND

APPT SITUE A 20 MIN DU CENTRE PAR LE METRO

Posted Aug 2, 2012 on Hotels.com
L'APPT A ETE TOUT RENOVE ET REPEINT EN BLANC. EN REVANCHE PAS D'ASCENCEUR ET 3EME ETAGE.
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Kalle

Mycket prisvärt!

Posted Jul 17, 2012 on Hotels.com
Vi var 7 personer i 20 års åldern som åkte till Berlin för att uppleva nattlivet. Läget var lite sisådär, men när vi väl förstod oss på tunnelbanesystemet var det relativt enkelt att ta sig in till stadsmitten, en sisådär 15 minuter. Annars var taxi väldigt billigt i Berlin, så att läget var lite oattraktivt påverkade inte oss så mycket. Extremt trevlig personal på stället. Vi råkade vid flera tillfället ha sönder en duschslang, de reparerade den utan om och men. De kunde ge bra råd om tips till båda 20-åriga klubbar så som turistande asiater. Vi vart även oerhört överraskade om storleken på lägenheten. Två sovrum, ett kök, ett vardagsrum, hall och badrum som var mycket över förväntan med tanke på priset vi betalat. Overall, mycket prisvärt, trevligt och givande.
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 10, 2012 on Hotels.com