Ratings based on 203 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.2 out of 5
90% of guests recommend
3.7 Room cleanliness
3.3 Service & staff
3.0 Room comfort
3.0 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from England

Posted Jun 13, 2015
the hotel was just ok, my room luckily was better I think as toilet was near. The train connections are good near it ie Hauptbanof station.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from I

Greit nok

Posted Jun 10, 2015
Greit nok. Verdens minste rom, men reiser du med tog er det ikke langt å gå til stasjonen.
2 out of 5
by A verified traveler from Rheinland-Pfalz

Billiges Hotel

Posted May 27, 2015
Es gab in unseren beiden Zimmern zwar Duschen, aber keine Toiletten. Internet war abends auf den Zimmern ebenfalls nicht zugänglich. Am ärgerlichsten aber war die Dame an der Rezeption, die fast durchgehend telefonierte und sich nicht im Mindesten um unsere Probleme sorgte. Sie habe keine zeit, sagte sie uns, und zeigte auch ansonsten kein Interesse an ihren Gästen. (Die Dame beim Checkout am nächsten Morgen war freundlicher.)
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Mats from Eksjö

Central inn Berlin

Posted Mar 28, 2015 on Hotels
Ok och billigt hotell. Ska man bara sova över funkar hotellet bra. Lite lyhört och gammal stil. Ingen restaurang men finns billiga över gatan.
2 out of 5
by A verified traveler from Hamburg

Zentral gelegen, Ausstattung schlecht

Posted Mar 22, 2015
Pros: die zentrale Lage
Cons: Die Zimmerausstattung verbessern, vor allem die Betten sind unter aller Sau (jedenfalls meins).
Location: Man kann alles unternehmen, da sehr zentral gelegen.
Zentral gelegen, man kommt überall gut hin! Das ist ein großes Plus. Die Ausstattung ist miserabel, es ist laut. Das Matratze war ein Teil für den Müll und nicht mehr zum Schlafen geeignet.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Marta from Poznań

Przyzwoity nocleg w ścisłym centrum

Posted Mar 14, 2015 on Hotels
Hotel z zewnątrz prezentuje się niepozornie. Hotelowa recepcja ulokowana jest dopiero na 2. piętrze. Obsługa uprzejma, choć trafiliśmy akurat na starszą panią, która języków obcych nie znała. Jeśli nie macie ze sobą nikogo niemieckojęzycznego, to warto się zaopatrzyć w rozmówki. Pokój czysty, przestronny i jasny. Urządzony raczej bez większego polotu, ale to klasa ekonomiczna. Na plus: wspomniana czystość, kompletne wyposażenie pokoju (suszarka do włosów, kubki, sztućce, talerze, a nawet garnek i patelnia do płyty grzewczej). Na minus: łóżko niby dwuosobowe, ale z dwoma pojedynczymi materacami. Najbliższa okolica hotelu jest raczej senna; włoska restauracja, knajpa z piwem i jedzeniem oraz malutka pijalnia piwa. Wszystkie szybko zamykają, nawet w weekendy (do 23 lub 24). Na przeciwko jest dyskont spożywczy otwarty od 7 do 21 (poza niedzielami). Do Reichstagu droga prosta, idzie się ok. 12 minut, na Berlin Hauptbahnhof ok. 10 minut, pod hotelem przystanek tramwajowy i autobusowy. Najbliższy przystanek metra na dworcu. Okolica wygląda na bezpieczną, typowo mieszkalną. Central Inn można rekomendować tym, którzy szukają czegoś w wyższym standardzie niż pokój w hostelu, ale w cenach, które nie zrujnują Waszego portfela. Jeśli chcecie zwiedzić centrum Berlina, to lokalizacja jest optymalna. Natomiast jeżeli chcecie sobie poimprezować, to polecam szukać czegoś bliżej Kreuzbergu lub Friedrichshain.
2 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Mar 8, 2015 on Hotels
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Hält absolut, was es verspricht.

Posted Feb 22, 2015 on Hotels
Bahnhofsnah gelegen (7 Min. Fußweg) ein optimaler Ausgangspunkt für Reisen im gesamten Stadtgebiet.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by sylvain from saint etienne

Rudimentaire, très propre, pas cher, très central

Posted Feb 11, 2015 on Hotels
Emplacement idéal à 4min à pied de la gare principale (qui relie facilement les 2 aéroports). 20 min à pied de Potzdamer Platz. Chambres rudimentaires, mais très propres et bien chauffées. J'avais une chambre privative avec salle de bain et wc pour moins de 30€ la nuit. Je recommande cet endroit si c'est juste pour y passer quelques nuits.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Berlinutflykt i februari

Posted Feb 9, 2015 on Hotels
Centralt, med bra kommunikationer. Perfekt om man bara behöver boende för ett par nätter och vill lägga pengar på nöjen och shopping istället. Trevliga restauranger i närheten.