Ratings based on 169 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.2 out of 5
98% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.8 Room comfort
4.3 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Hôtel bien situé agréable calme

Posted May 18, 2015
Pros: literie, accueil, propreté, petit déjeuner correct, situation de l'hôtel proche des transports, de commerces et restaurants
Cons: le changement des serviettes de bain (il n'est fait qu'au bout de 4 nuits) les rideaux de la chambre pas assez obscurs(forte luminosité)
Location: proche transport, restaurants et magasin à proximité
visite touristique 4 nuits passées à l'hôtel Hôtel calme, agréable, propre, très bonne literie, petit déjeuner correct,
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Tolles, modernes Hotel zum günstigen Preis

Posted May 15, 2015
Pros: es war sehr modern eingerichtet
Wir waren nur eine Nacht dort, aber es hat uns sehr gut gefallen. Das Hotel war sehr modern und das Zimmer wirklich toll. Beim Frühstück gab es ein gutes Buffet, wenn auch nicht all zu groß. Das Personal war sehr gut und hat uns, wir alle drei sehr jung, selbst um Mitternacht noch freundlich empfangen. Alles in allem, kann ich das Hotel4Youth sehr empfehlen.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Modernes, einfaches Hotel direkt am Mauerpark

Posted Apr 7, 2015
Für unseren Anspruch als junge Städtereisende perfekt.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Janfrom Ringsted

5 stjernet værdi for pengene

Posted Feb 16, 2015 on Hotels.com
Jeg kan ikke anbefale hotellet nok. Dette var et helt fantastisk ophold fra start til slut. Venligheden fra medarbejderne var i top og kunne måle sig med et 5 stjernet hotel. Renligheden på værelset var ligeledes helt i top og der var et godt udvalg til morgenmadsbuffetten - rigtig god værdi for pengene, især når man tager overnatningsprisen i betragtning. Den historiske placering på muren og nærhed til lokale steder, hvor man kan lære mere om vest-øst tiden samt fortræffelige lokale caféer og restauranter er noget, som også bør tiltrække mange flere gæster til hotellet.
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Jeromefrom Nice

Weekend berlin

Posted Feb 12, 2015 on Hotels.com
Super séjour dans cet hôtel proche de toutes commodités
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Feb 11, 2015 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Münsterland

Super Hotel direkt am Mauerpark

Posted Feb 10, 2015
Alles in Ordnung , alles war nah gelegen, Sbahn, Ubahn alles super
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Kristian Nørholmfrom Odense

God beliggenhed og pris

Posted Feb 3, 2015 on Hotels.com
Udemærket. Godt i forhold til pris.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom Houston

Great budget hotel provides you all you need!!!

Posted Dec 29, 2014
Pros: Simple, clean, GREAT
Cons: All perfect
Location: -
Great budget hotel provides you all you need (especially breakfast is superb!!!) at fair price.
5 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

sauberes Hotel in zentraler Lage

Posted Dec 22, 2014 on Hotels.com
Super sauberes Hotel,sehr zentral gelegen, freundliches Personal, gutes Frühstück.jederzeit wieder