Ratings based on 53 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
96% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.8 Room comfort
3.9 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

mit öffentlichen Verkehrsmittel schnell erreichbar

Posted Nov 3, 2014
Pros: freundlicher Empfang und für nur 5 Euro konnte der Geschäftspartner - ohne Übernachtet zu haben Frühstücken
Location: schöner Park
war geschäftlich, schöne Stadt, komme gerne wieder
2 out of 5
Recommended
by Sarafrom Århus

Mindre god service af personalet

Posted Oct 22, 2014 on Hotels.com
Værelset vi fik stemte på ingen måde overens med de der blev vist på nettet. Dog udmærkede senge/sovesofa som blev redt hver dag. Ligeledes blev bad gjort rent på dagligt basis. Skuffende var, at personalet ikke overholdt lovede parkeringsbillet samt en mindre god service af personalet i receptionen. Hotellet ligger perfekt i forhold til Prenzlauer Berg og prisen stemmer fint overens med det man får.
5 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Perfekt til familieferie

Posted Oct 16, 2014 on Hotels.com
Meget velholdt og rent pensionat. Ligger perfekt i forhold til attraktioner og offentlig transport. Utroligt venligt personale der er gode til at komme med anbefalinger om seværdigheder og spændende områder at se i Berlin. Stort og dejligt værelse til familie på fire til attraktiv pris. Ali i alt perfekt udgangspunkt for familieferie i Berlin.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Lennartfrom Oskarshamn

Utmärkt i förhållande till pris

Posted Oct 15, 2014 on Hotels.com
Mycket givande.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Positiv Überrascht

Posted Oct 13, 2014
Pros: Zimmer sind geräumig & sehr sauber.
Location: Befindet sich in Prenzelberg. Sehr schöne Lage, mit der Tram & der S-Bahn zu erreichen. Viele Clubs & Bars in der Nähe..
Mehr als eine gewöhnliche Pension. Die Zimmer, vor allem das Badezimmer, ist sehr groß und geräumig und sehr sehr sauber. Das personal ist sehr nett & hilfsbereit. Die Lage ist perfekt. Kann ich jedem empfehlen!!
5 out of 5
Recommended
for Shopping
by C.R.from CH

Guter Standort, da direkt am ÖV-Netz

Posted Oct 12, 2014 on Hotels.com
Gemütliche und freundliche Atmosphäre
1 out of 5
Recommended
for Couples
by Matiasfrom København

Rygerværelser og ekstra opkrævning for morgenmad

Posted Oct 12, 2014 on Hotels.com
Vi havde booket ikke ryger værelser. Istedet fik vi et ryger værelse hvor man kunne lugte røg og tydeligt mærke dårligt indeklima. Desuden opkrævedes der ekstra for morgenmad selvom det var inkluderet i den oprindelige pris.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified travelerfrom München

Preisgünstige Pension in Berlin-Prenzlauer Berg

Posted Oct 7, 2014
Pros: Frühstück und Zimmerkomfort
Cons: Zum Frühstück für die Cornflakes warme Milch
Location: Berlin-Prenzlauer, schwimmen, Essen gehen, spazieren
Ich bin zum ersten Mal in meinem Leben einen Marathon gelaufen und habe es auch bis zum Ziel geschafft.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 30, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
by Jesper Hammerfrom Uldum

Value for money!

Posted Sep 28, 2014 on Hotels.com
Dejlig stort værelse (8). Pænt og rent. Ligger i et fedt kvater. Vil booke der igen