Ratings based on 206 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
97% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.3 Service & staff
4.0 Room comfort
3.8 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Mar 3, 2015
Fint hotell, flott beliggenhet, veldig god frokost :)
3 out of 5
Recommended
for Families
by Ingarfrom Mo i Rana

Bra frokost, men kaldt vann i dusjen

Posted Feb 1, 2015 on Hotels.com
Dårlig luft og tomt for varmtvann i dusjen kl. 9
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

God service

Posted Jan 26, 2015 on Hotels.com
Hyggelige ansatte, god frokost og grei romstandard. Hadde bestilt vanlig dobbeltrom til meg og min 6 år gamle datter, men ved innsjekk oppgraderte resepsjonist uoppfordret til romslig juniorsuite:)
4 out of 5
Recommended
for Families
by Geirfrom Hamarøy

Koselig hotell med lun og fin atmosfære.

Posted Jan 25, 2015 on Hotels.com
Et trivelig døgn på Scandic diplomat hotell. Hyggelig betjening, rene rom og en god frokost.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Dec 11, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Ferie.

Posted Dec 9, 2014 on Hotels.com
Hotellet er helt ok. De ansatte hyggelige og hjelpsomme. Bra rom med både sofa og stol slik at man sitte komfortabelt. Og hotellet har en super frokost,variert og velsmakende.
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Dec 7, 2014 on Hotels.com
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Nov 30, 2014
Nice hotel in Good Location. On downside - bathroom does not have electric outlets and TV is mall and too few programs.
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Helt ok hotell i sentrum

Posted Nov 19, 2014 on Hotels.com
Old-school tradisjonell hotellrom. Rødt teppe på gulv. Passe stort. Var der når Rica ble til Scandic. Markert med kake i lobby.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by Anettefrom Bodø

Hotellopphold i eget nabolag

Posted Nov 19, 2014 on Hotels.com
Jeg bor ca femti meter unna hotellet, men overnattet her en natt pga mye besøk hjemme. Litt hverdagsluksus skal man unne seg. Alt i alt er jeg fornøyd med oppholdet mitt. Frokosten var god, men jeg skulle ønske de spilte rolig jazz i frokostsalen i stedet for den støyende musikken de serverte. Kjempegod smoothie! Takk for meg.